Prethodni članak
Sljedeći članak

Olimpovke poobjednice C finala Ekipnog PH

Na Korčuli održano C finale Ekipnog prvenstva Hrvatske


Na 25-metarskom bazenu "Gojko Arneri" u Korčuli održano je Ekipno C finale PH u plivanju za plivačice i plivačice. Ženska plivačka ekipa u sastavu: Jana Pavalić, Emma Horvat, Hana Blažević i Nadja Gorupić pod vodstvom trenera Ivice Androića okitila se naslovom prvakinja Hrvatske i pobjednica C finala PH. To znači da će se Olimpovke od iduće sezone natjecati u rangu B. Za ovaj su veliki uspjeh zasigurno bile motivirane prošlo tjednim uspjehom klupske muške ekipe koja se plasirala u elitni A rang, a kako rang A i rang B svoju završnicu održavaju paralelno, moći će bodriti jedni druge.

Nakon dvodnevne završnice na kojoj se plivalo jedanaest individualnih diciplina i dvije štafete plivačice Olimpa Zabok imale su na kontu 12.533 boda. Drugo mjesto osvojio je Čakovečki plivački klub s 11.738 bodova, a treća domaća KPK Korčula s 11.474 boda.

Ovaj uspjeh plivačice PK Olimp-Zaboka ostvarile su predanim timskim plivanjem i međusobnim bodrenjem, a i ovaj su puta  združenim snagama dostojno i sportski predstavljale  Krapinsko-zagorsku županiju, Grad Zabok i svoju plivačku bazu ''Terme Tuhelj''.

Još članaka iz "Sport"

Facebook