Prethodni članak
Sljedeći članak

Srele trenira MMA nadu Jakoba Kosića

Nakon sjajne karijere u bench pressu, Srećko Martinić - Srele stekao je diplomu trener powerliftinga, a mlad Kosić jedan je od najspremnijih boraca u Hrvatskoj


 Nakon sjajne karijere u bench pressu, Srećko Martinić - Srele stekao je diplomu trener powerliftinga. Zbog ozljede Srele je morao prekinuti karijeru, no utjehu je našao kao trener. Odnedavno mu na treninge dolazi 27-godišnji Zagrepčanin Jakob Kosić, koji vuče korijene iz Stubičkih Toplica, a kojem stručnjaci predviđaju veliku UFC karijeru.

Kosić je balkanski MMA prvak i međunarodni je prvak i državni prvak Hrvatske u kickboxu. Srele je već prije tri godine trenirao zajedno s Kosićem, a ovo je njihova druga suradnja u treniranju vježbi snage.

-Kosić je jedan od najspremnijih boraca u Hrvatskoj. Mentalno je i agilno posložen, pravi je perfekcionista i raspolože raznovrsnim udaračkim tehnikama. Raskoš svog talenta pokazao je na tuniru u Beogradu koji se održao prošle godine, a na kojem je sve tri borbe dobio nokautom u prvoj rundi, pa je s pravom postao osvajač ovog turnira - otkriva nam Srele. Kosić je član zagrebačkog American Top Teama, a cilj mu je postati najboljem velterašem svijeta u MMA. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook