Prethodni članak
Sljedeći članak

Sedam medalja za Olimp Zabok

U Šibeniku održan 1. plivački miting "Zdravo maleni"


Povodom proslave 20 godina postojanja PK "More" iz Šibenika, a u sklopu Međunarodnog festivala djeteta na bazenu Crnica u Šibeniku održan je 1. plivački miting "Zdravo maleni" koji je okupio dvjestotinjak plivača i plivačica iz deset hrvatskih klubova. Među nijma su bili i plivači i plivačice Olimpa Zabok: Borna Semenić (2010. godište), Petra Pečnik, Dominik Šamec, Benjamin Kozina (svi 2011. godište), Vita Galac, Sara Kroflin, Noa Fiket (svi 2012. godište), Petra Ljubej i Lara Grah (obje 2013. godište),

Olimp Zabok osvojio je ukupno sedam medalja, od čega dvije zlatne, tri srebrne i dvije brončane.

Petra Ljubej osvojila je tri medalje. Na 25 leptir bila je zlatna, dok je na 25 leđno i 25 slobodno bila srebrna. Tome je pridružila i četvrto mjesto na 25 prsno, a u poretku godišta 2013. kod djevojčica ukupno je bila druga.

Noa Fiket bio je zlatni na 25 leptir i bronačni na 25 prsno. Odličan je bio i na 25 leđno gdje je bio četvrti, te na 25 slobodno gdje je bio peti. I Noa je kao i Petra bio ukupno drugi u poretku, ali kod dječaka 2012. godište.

Lara Grah bila je srebrna na 25 prsno, dok je na 25 leptir bila brončana. Dobre nastupe imala je i na 25 slobodno gdje je bila četvrta, te na 25 leđno gdje je osvojila peto mjesto.

Još članaka iz "Sport"

Facebook