Prethodni članak
Sljedeći članak

Sara Rivetti osvojila drugo, a Stela Presečki četvrto mjesto

U Krapini održan TOP 12 turnir u stolnom tenisu za mlađe kadetkinje


STK Zagorec bio je domaćin TOP 12 turnira u konkurenciji stolnostenisačica dobi mlađih kadetkinja. Nastupilo je deset ponajboljih hrvatskih stolnotenisačica u ovoj kategoriji, a STK Zagorec može biti ponosan na svoje dvije članice Saru Rivetti i Stelu Presečki koje su bile u glavnim ulogama na turniru. Sara Rivetti na kraju je bila druga, a Stela Presečki ovaj je turnir završila na četvrtom mjestu.

U devet odigranih mečeva Sara Rivetti ostvarila je osam pobjeda i samo jedan poraz od Karle Ivčić koja je turnir završila s maksimalnih devet pobjeda i bez izgubljenog seta. Sara je bila većinom uvjerljiva u pobjedama tek su joj dva seta uzela klupska kolegica Stela Presečki i na kraju trećeplasirana Loreta Mandić.

Stela Presečki turnir je zavšrila s omjerom 5:4. Uz malo sreće moglo je i do trećeg mjesta jer je od Lorete Mandić izgubila s 3:2 u vrlo uzbudljivom meču, no i četvrto mjesto lijep je uspjeh za ovu djevojčicu.

Trener Branko Krkalo s pravom je bio ponosan na svoje natjecateljice. Malo se koji hrvatski klub može pohvaliti s dvije igračice u TOP 12. Dokaz je to da se u ovom klubu kvalitetno radi.

Još članaka iz "Sport"

Facebook