Prethodni članak
Sljedeći članak

Članovi KBK Krapina uspješni na dva jaka turnira u Budimpešti


U Budimpeši je proteklog vikenda održan vrlo jak međunarodni kicboxing turnir pod imenom „Hungarian kickboxing Open“ za sve mlađe dobne kategorije i početnike koji je okupio 638 natjecatelja iz 129 klubova 33 države. Među njima su bili i članovi KBK Krapina čijih je sedam natjecatelja osvojilo dvije srebrne i sedam brončanih medalja.

Do srebra su u disciplini pointfighting stigli Timotej Kovačec u kategoriji +42 kg i Magdalena Cesarec u kategriji -32 kg. Srebru u pointgightingu Timotej Kovačec pridružio je i broncu u kick lightu u kategoriji -47 kg.

Anđelka Tušek osvojila je dvije brončane medalje i to u kick lightu i light contactu u obje discipline u kategoriji -65 kg.

Preostale brončane medalje osvojene su pointfightingu, a osvojili su ih Katarina Jug (-37 kg), Adela Kunštek (+33 kg), Antonela Kunštek (+33 kg) i Luka Čuček (-30 kg).

Brončani su u point fightingu bili Katarina Jug do 37 kg, Adela i Antonela Kunštek preko 33 kg i Luka Čuček do 30 kg. Odmah nakon Hungarian kickboxing opena na istom je mjestu održan i „Hungarian kickboxing world cup“  koji je okupio 3280 natjecatelja iz 381 klubova i 50 država. Kickboxing klub Krapina sudjelovao je sa tri natjecateljice koje su osvojile dvije bronce.

U pointfightingu do 36 kg natjecale su se dvije sestre Antonela i Adela Kunštek i obje su uspjele doći do brončane medalje. Njihov prvi veliki turnir i prve medalje sa najvećeg turnira u Europi. Natjecala se je i Antonela Cesarec do 55 kg koja u konkurenciji 21 natjecateljice u skupini uspjela doći do 5. mjesta.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook