Prethodni članak
Sljedeći članak

Sara Rivetti opet uspješna!

U Varaždinu održan po prvi puta u Hrvatskoj PingPongParkinson


U Varaždinu je održan 11. VžPong – otvoreni dani stolnog tenisa. U želji da se popularizira i omasovi stolni tenis organizatori su oslobodili kotizacije sve natjecatelje te je među njima bilo i stolnotenisača iz Hrvatske i Slovenije. Ovo je bio 11. VžPong ali istovremeno i prvi PingPongParkinson turnir na kojem je nastupio i utemeljitelj i osnivač PingPongParkinson pokreta u svijetu Nenad Bach.

Svatko je mogao nastupiti u svojoj kategoriji odnosno u zajedničkoj bez obzira na status amatera ili profesionalca.

Tako je na ovom turniru nastupila i ekipa iz Krapine odnosno STK Zagorec kojeg su činili Sara Rivetti, Stella Presečki te Lovro Posilović.

Igrala se jedna zajednička kategorija djevojčica (STK Zagorec - Stella Presečki i Sara Rivetti, STK Drava Žabnik - Tena Špoljarić, STK Varaždin - Lara Zadravec i Bruna Kukolja , STK Šenkovec - Zara Bestijanić  ). Igralo se po sistemu svaka sa svakom a najuspješnija je bila Sara Rivetti ( STK Zagorec Krapina ) ostvarivši 5 pobjeda od toga četiri rezultatom 3:0 a jednu sa 3:1 pobijedivši Tenu Špoljarić  te uvjerljivo osvojila prvo mjesto. Iza nje su se plasirale Lara Zadravec ( STK Varaždin ) i Tena Špoljarić ( Drava Žabnik )

Sara je ukupno imala 5 pobjeda od toga četiri meča rezultat 3:0 i protiv Tene Špoljarić 3:1.

U muškoj konkurenciji se također igrala apsolutna kategorija. Iz STK Zagorec osim Stelle i Sare igrao je i Lovro Posilović koji je kao i Stella bio najmlađi u kategoriji te je postigao dobar rezultat.

Mlade stolnotenisače Zagorca vodio je trener Branko Krkalo.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook