Prethodni članak
Sljedeći članak

Šaban u posljednjoj minuti pogodio za bod

33. kolo III. HNL-središte Zagreb, Vrbovec - GAJ MAČE 1:1 (1:0)


Gaj se s gostovanja kod vrlo dobrog Vrbovca  vratio s bodom. Na kraju utakmice stajao je rezultat 1:1. Mora se priznati da su domaći imali više od igre, no Gaj je preko svog najboljeg strijelca Martina Šabana uspio poraz pretvoriti u remi.

Prvu dobru priliku imao je Gaj već u 3. minuti kada Mihael Benčić pogađa stativu, a Šaban ne uspijeva odbijanac spremiti u mrežu. U 10. prijeti Cvrtila, ali je neprecizan. I onda u 19. minuti nakon kornera obrana Gaj odbija loptu do opasnog Josipa Colarić koji sa 14 metara udaljenosti prekrasno pogađa mrežu nemoćnog Strahonje za 1:0. Šest minuta kasnije isti igrač nakon kornera glavom puca u gredu. U 30. Colarić kombinira sa Sliškovićem i dobro puca, ali je Strahonja na mjestu. Raspoloženi Colarić lijepo puca u 35. minuti, ali njegov volej završava preko gola. Gaj još jednom prijeti u 42. minuti preko Šabana iz slobodnog udarca, no i on puca preko gola.

I u nastavku prvu prijeti Gaj preko Cvrtile u 55. minuti, no ni njegov udarac ne nalazi put prema mreži, baš kao i Šabanov u 67. minuti. Najbolji igrač utakmice, Josip Colarić, dobro puca u 70. minuti, no Strahonju spašava vratnica, a u 77. minuti greda prilikom udarca, a koga drugog nego Josipa Colarić. U posljednjih deset minuta utakmice Šaban je pregrupiran u napad i odmah prijeti glavom, ali domaći blok čisti opasnost. Sedam minuta kasnije Šaban pokušava iz daljine iz okreta, ali puca pokraj gola. I onda u 90. minuti Sambol dugom loptom pronalazi Vukadina, koji glavom spušta za Starjačkog, a ovaj produžuje do Šabana koji iz blizine pogađa za konačnih 1:1.

VRBOVEC - GAJ MAČE 1:1 (1:0)

VRBOVEC: Gradski stadion, GLEDATELJA: 150, SUCI: Stanić, Šarić i Bošnjak.

STRIJELCI: 1:0 D. Colarić 19', 1:1 Šaban 90'.

VRBOVEC: Zrinščak, Slišković, Tomas, Ćosić, Krizmanić, D. Colarić, J. Colarić (90'+1 Kliček), Škaro (46' Nakić), K. Colarić, Trošić (75' Bubnjar), Lovrić. TRENER: Dražen Biškup

GAJ MAČE: Strahonja, Deak (13' Šinko), Brlečić, Postonjski, Vukadin, Šaban, Mi. Benčić (90'+5 T. Benčić), Krznar (63' Kotarski), Hadžić (46' Sambol), Ma. Benčić, Cvrtila (63' Starjački). TRENER: Franjo Pužin

Još članaka iz "Sport"

Facebook