Prethodni članak
Sljedeći članak

Rudar i Gaj odigrali prijateljsku utakmicu za pomoć obiteljima tragično preminulih Ivana Kovačića i Stjepana Hlupića

Pred sam početak utakmice predsjednik Gaja, Dragutin Ščapec, simbolično je predao Nikoli Koreniću dres s brojem 18, kojeg je Ivan Kovačić nosio u Gaju. Taj će dres biti predan njegovoj obitelj


Velika tragedija zavila je u crno Mihovljan i okolicu. Na bedekovčanskim jezerima dvojica mladića iz Mihovljana završila su svoje mlade živote, a toliko su još toga imali za reći. Zvali su se Ivan Kovačić i Stjepan Hlupić. Ivan je bio iznimno talentiran nogometaš. Vidno shrvani trener Rudara iz Mihovljana, Robert Varjačić, rekao nam je da je ovu sezonu ozbiljno računao na njega, nažalost sudbina je htjela drukčije. Mala je utjeha, no Ivan i Stjepan neće biti zaboravljeni. Sada je čas da se na sve moguće načine pomogne njihovim obiteljima. Upravo iz tog razloga odigrana je prijateljska utakmica između juniora Rudara M i Gaja, kao obol ovih dvaju klubova u pomoći obiteljima tragično preminulih mladića. Ivan je u svom prekratkom životu bio član oba kluba. Sav prihod od karata s ove utakmice bit će uručen obiteljima Ivana Kovačića i Stjepana Hlupića.

 

Pred sam početak utakmice predsjednik Gaja, Dragutin Ščapec, simbolično je predao Nikoli Koreniću dres s brojem 18, kojeg je Ivan Kovačić nosio u Gaju. Taj će dres biti predan njegovoj obitelji. Rezultat je ovdje bio sporedan, ali spomenimo da su juniori Rudara M pobijedili s 2:1. U spomen na Ivana i Stjepana prva je minuta šutnja održana na početku utakmice, a onda i u 18. minuti ponovno. Cijela utakmica bila je prožeta jakim emocijama, veliki broj gledatelja i samih aktera na travnjaku nije mogao suspregnuti suze. Unatoč ranom terminu okupilo se dvjestotinjak gledatelja, koji su dali obol u pomoći obiteljima Kovačić i Hlupić. Ovim putem obiteljima Kovačić i Hlupić izražavamo duboku sućut.

Još članaka iz "Sport"

Facebook