Prethodni članak
Sljedeći članak

Roko Knezić iz Oroslavja osvojio treće mjesto na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u kuglanju


Jučer se u Zagrebu u Bowling centru Bowling-bar održala se završnica Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za muškarce u bowlingu. Nakon 2 kruga kvalifikacija u završnicu se plasiralo 8 najboljih igrača bowlinga, koji su nastavili natjecanje Kup sustavom na ispadanje (1-8, 2-7, 3-6,4-5) na tri dobivene igre, osim meča za treće mjesto koji se odigrao na 2 dobivene igre.

Roko Knezić iz Oroslavja, član BK Nomad iz Zagreba, bio je najbolji u kvalifikacijama i u četvrtfinalu igrao sa Mirkom Slavicom Klarićem. U neizvjesnom meču Roko je pobijedio sa 3:2.

U polufinalu Roko je izgubio sa 3:0 od Željka Barunčića iz BK Zagreb. U drugom polufinalu Damir Brnić iz BK Trešnjevka Zagreb pobijedio je 3:0 Petra Žganeca iz BK Medonja Donji Kneginec.

U meču za treće mjesto Roko je pobijedio Petra Žganeca sa 2:0.

U neizvjesnom finalu Željko Barunčić je pobijedio Damira Brnića sa 3:2  i tako treću godinu zaredom osvojio naslov pojedinačnog prvaka Hrvatske.

Roku Kneziću je osvojeno treće mjesto najbolji rezultat do sada na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za muškarce.

Sljedećeg vikenda Roka očekuje posljednje natjecanje ove godine, nastup na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za juniore U-18 koje će se održati u Donjem Knegincu, gdje brani naslove prvaka uzastopno osvojene u protekle tri godine.

Još članaka iz "Sport"

Facebook