Prethodni članak
Sljedeći članak

Remi u nervoznoj utakmici s tri crvena kartona

11. kolo III. NL-centar, Mladost (P) - GAJ MAČE 1:1


U iznimnom nervoznoj utakmici 11. kola III. NL-centar, Mladost (P) i Gaj Mače podijelili su bodove odigravši 1:1. Utakmica je završena s čak tri crvena kartona, dva u redovima domaćih, a jedan na strani Gaja.

Već u 2. minuti domaći su poveli. Nakon kornera s lijeve strane lopta je odbijena ravno na nogu Miokovića koji ju snažno zakucava u mrežu za 1:0. Gaj najbolju priliku ima u 32. minuti kada Cvrtila s desne strane izlazi sam prema domaćem vrataru Gugecu, ali puca pokraj gola. Od 40. minute Gaj je s igračem manje, nakon što je Sambol u prekidu igre udario Marovića, pa mu je sudac Meić dodijelio direktni crveni karton. Ipak i s igračem manje Gaj uspijeva poravnati u sudačkoj nadoknadi prvog dijela nakon što je Haramustek čini se centrirao, a lopta je sretno završila u mreži domaćih za 1:1.

Mladost je pritiskala u nastavku s igračem više, ali sve je to bilo prilično jalovo. S druge strane Gaj je čekao kontru, ali bezuspješno. Od 82. minute snage u ljudstvu su brojčano poravnate nakon što je Papić udario Mazalovića koji je ležao na travnjaku, pa je i njemu sudac Meić opravdano pokazao crveni karton. U sudačkoj nadoknadi nakon dva žuta kartona isključujući crveni dobio je i domaći igrač Lovrić, no bilo je premalo vremena da Gaj materijalizira brojčanu prednost, pa je ova rastrgana i nervozna utakmica završila remijem.

MLADOST (P)  GAJ MAČE 1:1 (1:1)
PETRINJA: igralište Mladosti, GLEDATELJA: 150, SUCI: Meić, Mrkoci i Matić.
STRIJELCI: 1:0 Mioković 2', 1:1 Haramustek 45'+1.
MLADOST (P): Gugec, Pipalović (46' Papić), Lovrić, Šipuš, Handanović, Miočinović (46' Alapić), Vranić, Marović, Mioković (72' Jandrić), Baniček, Hrnčević (90' Khalić). TRENER: Ivica Vidović
GAJ MAČE: Strahonja, Cvrtila, Brlečić, Sambol, Haramustek, Josipović (76' Šaban), Sedak (58' Vukadin), Ivetić, Mazalović, Tepšić, Gregurić (46' Krpanec). TRENER: Marijan Glavica
CRVENI KARTONI: Sambol 40' (udaranje suparničkog igrača u prekidu igre), Papić 82' (udaranje suparničkog igrača dok je ležao na zemlji), Lovrić 90'4 (dva žuta kartona).


Još članaka iz "Sport"

Facebook