Prethodni članak
Sljedeći članak

Radovi na igralištu u Bedekovčini

Odrađeni su hvalevrijedni radovi, o kojima nam govori uvijek aktivni predsjednik kluba Ivica Pavlek


Kako su sva sportska natjecanja u mirovanju, pa tako i nogometna, nažalost o pobjedama NK Tondach u 4. NL središte ne možemo pisati. Svi se nadamo da će i to vrijeme uskoro stići, no lijepe vijesti iz Bedekovčine dolaze i u ovo vrijeme.

Naime, još i prije početka sezone, a Tondach je stigao odigrati jednu prvenstvenu utakmicu, odrađeni su hvalevrijedni radovi, o kojima nam govori uvijek aktivni predsjednik kluba Ivica Pavlek.

- Uz pomoć NSKZŽ koji nam je donirao kućice za rezervne igrače i službene osobe uredili smo ulaz na naš nogometni travnjak. Srušili smo stare zidane kućice koje nisu zadovoljavale uvjetima 4. NL Središte Zagreb (6 m širine, 12 sjedala), te uredili podlogu za nove. Podloga je od armiranog betona na koju smo pričvrstili nove – napominje Pavlek.  - Kad smo već bili u radovima i djelomično uništili dio travnjaka situaciju smo iskoristili, te prostor ispred kućica, na kojem se kreću treneri ekipa te službene osobe, delegat i 4. sudac, postojeću travu zamijenili smo umjetnom travom u širini 3 m i dužini 20 m kako na tom mjestu ne bi bilo blata prilikom kišnih razdoblja. Vrijednost radova bez doniranih kućica koje je u cijelosti platio NSKZŽ iznosi oko 30.000,0 kuna – kaže Pavlek.

- Ovim putem koristim priliku da zahvalim svima, prije svega NSKZŽ na čelu s gospodinom Stjepanom Merkašem bez čije aktivnosti i donacije ne bi bilo ni realizacije ovog projekta. Zahvaljujem i svima ostalima koji su sudjelovali u realizaciji ostatka projekta na čelu sa Općinom Bedekovčina i poduzetnicima koju su nas popratili u realizaciji, te članovima Izvršnog odbora ŠD Tondacha i nogometašima seniorske ekipe koji su sudjelovali u radnim akcijama -  zaključio je infrastrukturne teme predsjednik NK Tondach, a osvrnuo se i na po sportaše vrlo zahtjevnu situaciju, koju je uzrokovala pandemija bolesti COVID 19.

- U ovo vrijeme pandemije koronavirusa sportsku aktivnost zamijenili smo kućnim aktivnostima gdje svako pojedinačno pokušava održavati svoju formu koja je stečena u pripremnom razdoblju. Sugestiju održavanja forme redovito opisuje trener Tomašković u zajedničkoj grupi. Osim sportskih komentara u grupi rado su viđene i pošalice kako bi ovo vrijeme prošlo u čim boljem ozračju. Nadamo se brzo završetku ove krize i da čim prije aktivnosti nastavimo na našim travnjacima – zaključio je Pavlek, a svi koji smo u sportu i oko njega možemo se pridružiti tim nadama.

Još članaka iz "Sport"

Facebook