Prethodni članak
Sljedeći članak

Produžene prijave za malonogometno Svjetsko prvenstvo

Prijave za Svjetsko prvenstvo Zagorja – Grad Zlatar produžene su do 31.svibnja, zbog odigravanja zadnjeg kola župa


Prijave za Svjetsko prvenstvo Zagorja – Grad Zlatar produžene su do 31.svibnja, zbog odigravanja zadnjeg kola županijske nogometne lige, jer dečki iz klubova ne mogu doći ovaj vikend na dogovor i konačno na kvalifikacijske utakmice. S obzirom da smo s realizacijom ideje krenuli prije mjesec dana, nismo predvidjeli ovo, ali ostavili smo dovoljno vremena za ovakve neplanirane stvari - rekao nam je glavni organizator i ´krivac´ zlatarskog prvenstva Mario Mikulec.

Pomicanjem termina prijava mijenja se i raspored odigravanja kvalifikacija, koje su pomaknute na prvi vikend u lipnju, 3. i 4.06. Malonogometne ekipe do tada još mogu podići svoje obrasce u „Chem-press“ centru ili na info pultu, koji je premješten na prostor ispred zlatarskog Autobusnog kolodvora, u vremenu od 9 do 18 sati, a prijavne obrasce mogu skinuti i s web stranice prvenstva www.spzagorja.com, na kojoj se svakodnevno ažuriraju aktualnosti. Izvlačenje ekipa, kojem će prisusvovati predstavnici momčadi, održat će se u petak, 2.lipnja s početkom u 20 sati i tada će dio ekipa ući direktno u Prvenstvo, dok će dio igrati kvalifikacije.

Emisija „Kostrobran“ do sada je izašla u tri izdanja, a startanjem Prvenstva intenzivirat će se njeno emitiranje s najnovijim aktualnostima i novitetima. Vode je i uređuju Mario Mikulec i njegova desna ruka Zvonko Kudelić-Žuna, a emitiraju radijske postaje Zlatar, Stubica, Hrvatsko zagorje Krapina i Marija Bistrica.

Javlja se sve više televizijskih kuća koje će u Zlataru napraviti sportske reportaže i priloge, a ovih je dana prve priloge snimila Varaždinska tv. Osim u Zagorskom listu kao glavnom tiskovnom pokrovitelju, brojni novinski napisi izašli su i u ostalim tjednim i dnevnim tiskovinama, te na portalu Zagorje.com.

Utakmice na zlatarskom prvenstvu neće se poklapati sa onima na SP-u u Njemačkoj koje će nogometaši i ostali posjetitelji moći pratiti na velikom video zidu.

-Dođite i sudjelujte u vrućem nogometnom spektaklu u Zlataru, jer vam garantiramo dobru zabavu, odličan nogomet i veselo druženje- poručuju organizatori.

Informacije o zlatarskom nogometnom spektaklu mogu se potražiti na brojevima mobitela - Mario (organizator) 098/856-376, Nina (voditeljica press centra) 098/969-4248 i Zagorka (komercijalni poslovi) 098/732-749.

Još članaka iz "Sport"

Facebook