Prethodni članak
Sljedeći članak

Još samo 3 dana prijava za SP Zagorja-Grad Zlatar

Prijave za Svjetsko prvenstvo Zagorja – Grad Zlatar traju još samo 3 dana, do 24.svibnja, zaključno s 18 sati. Mal


Prijave za Svjetsko prvenstvo Zagorja – Grad Zlatar traju još samo 3 dana, do 24.svibnja, zaključno s 18 sati. Malonogometne ekipe u tom vremenu još mogu podići svoje obrasce na info pultu, koji je premješten na prostor ispred zlatarskog Autobusnog kolodvora ili u Chem-press“ centru u vremenu od 9 do 18 sati, a prijavne obrasce mogu skinuti i s web stranice prvenstva www.spzagorja.com, na kojoj se svakodnevno ažuriraju aktualnosti.

Ostale informacije se mogu potražiti na brojevima mobitela - Mario (organizator) 098/856-376, Nina (voditeljica press centra) 098/969-4248 i Zagorka (komercijalni poslovi) 098/732-749.

Emisija „Kostrobran“ do sada je izašla u tri izdanja, a startanjem Prvenstva intenzivirat će se njeno emitiranje s najnovijim aktualnostima i novitetima. Vode je i uređuju Mario Mikulec i njegova desna ruka Zvonko Kudelić-Žuna, a emitiraju radijske postaje Zlatar, Stubica, Hrvatsko zagorje Krapina i Marija Bistrica. Javlja se sve više televizijskih kuća koje će u Zlataru napraviti sportske reportaže i priloge. Osim u Zagorskom listu kao glavnom tiskovnom pokrovitelju, brojni novinski napisi izašli su i u ostalim tjednim i dnevnim tiskovinama, te na portalu Zagorje.com.

Kvalifikacije

Zbog velikog broja prijavljenih ekipa igrat će se kvalifikacije narednog vikenda 27. i 28. svibnja. U petak, 26.05. na Autobusnom kolodvoru (na otvorenom) održat će se izvlačenje ekipa s početkom u 20 sati, kojem će prisustvovati predstavnici momčadi. Izvlačenjem će dio ekipa ući direktno u Prvenstvo, dok će dio igrati kvalifikacije. Ekipe, koje se još uvijek nisu prijavile, a nisu u mogućnosti to učiniti još ova tri dana, mogu se javiti na spomenute brojeve mobitela, gdje će uzeti njihove podatke, a ostale pojedinosti, (poput kotizacije) će se rješiti u petak na izvlačenju. Utakmice na zlatarskom prvenstvu neće se poklapati sa onima na SP-u u Njemačkoj koje će nogometaši i ostali posjetitelji moći pratiti na velikom video zidu.

-Dođite i sudjelujte u vrućem nogometnom spektaklu u Zlataru, jer vam garantiramo dobru zabavu, odličan nogomet i veselo druženje- poručuju organizatori.

Još članaka iz "Sport"

Facebook