Prethodni članak
Sljedeći članak

Završile prijave za SP Zagorja - Grad Zlatar

Završile su prijave za zlatarski malonogometni turnir SP Zagorja – Grad Zlatar. Predstavnici ekipa okupit će se da


Završile su prijave za zlatarski malonogometni turnir SP Zagorja – Grad Zlatar. Predstavnici ekipa okupit će se danas (petak) na zlatarskom Autobusnom kolodvoru s početkom od 20 sati na izvlačenju po skupinama, a tada će saznati i hoće li se igrati kvalifikacije ili će ući direktno u prvenstvo.

Aktualnosti se svakodnevno ažuriraju na web stranici prvenstva www.spzagorja.com, na kojoj se stvara i zanimljiva fotogalerija. „Kostobran“ je na radijskim valovima Zlatara, Marije Bistrice, Hrvatskog zagorja Krapina i Stubice izašao u četiri izdanja, a kada krene ´nogoloptanje´ intenzivirat će se njeno emitiranje u realizaciji Maria Mikulca i Zvonka Kudelića.

U emisijama će gostovati prijavljene ekipe, a sportske priloge snimat će i brojne televizijske kuće. Osim u Zagorskom listu kao glavnom tiskovnom pokrovitelju, brojni novinski napisi izašli su i u ostalim tjednim i dnevnim tiskovinama, te na portalu Zagorje.com.

Vatromet i dobra mjuza

Utakmice na zlatarskom prvenstvu neće se poklapati sa onima na SP-u u Njemačkoj koje će nogometaši i ostali posjetitelji moći pratiti na velikom video zidu. Goste će svakodnevno zabavljati kućni bend Steehl Wheels. Za otvorenje prvenstva 9.lipnja priprema se i vatromet, a da ´vatrenosti´ neće nedostajati niti ostalih dana, garantiraju mnogobrojni tematski partiji.

Informacije o zlatarskom nogometnom spektaklu mogu se potražiti na brojevima mobitela - Mario (organizator) 098/856-376, Nina (voditeljica press centra) 098/969-4248 i Zagorka (komercijalni poslovi) 098/732-749.

Još članaka iz "Sport"

Facebook