Prethodni članak
Sljedeći članak

Problemi za Dalića: Borna Sosa ne može nastupiti protiv Japana


Borna Sosa definitivno neće igrati sutra protiv Japana u osmini finala Svjetskog prvenstva. Standardni lijevi bek Dalićeve reprezentacije otpao je zbog viroze. Testovi na koronu pokazali su da je negativan, no na posljednjem se treningu Sosa nije pojavio. Na jučerašnjoj presici rečeno je kako je Sosa iscrpljen nakon utakmice protiv Belgije jer se požalio na umor, javlja Index.

Sosu bi u prvih 11 Hrvatske trebao zamijeniti Borna Barišić. Na današnjem treningu nije bilo no Josipa Stanišića zbog ozljede mišića. Kristijan Jakić i Ivica Ivušić priključili su se treninzima. Jakića su mučili problemi s koljenom, a Ivušića s aduktorom. Svi ostali reprezentativci odradili su trening uoči utakmice s Japanom.

Sosa nije u subotu došao na trening zbog iscrpljenosti, rekao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak na presici na kojoj su se pojavili Lovro Majer i Josip Juranović. Sosa je trebao biti na toj presici, no umjesto njega je stigao Majer. Sosa je na savjet liječnika propustio trening. Lijevi bek Stuttgarta odigrao je cijele tri utakmice za Hrvatsku na ovom Svjetskom prvenstvu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook