Prethodni članak
Sljedeći članak

Poraz Zagorca

U 5. kolu Supersport 2. NL Zagorec gostovao u Čepinu kod Zrinskog Jurjevac


U 5. kolu Supersport Druge nogometne lige krapinski Zagorec gostovao je kod Zrinskog iz Jurjevca i pretrpio visok poraz od 3:0.

Svoje utakmice Zrinski igra u Čepinu na terenu koji zasigurno ne zaslužuje da dobije licencu, ali eto dobio je, - neravan a danas pun vode i više je sve toi sličilo na mučenje nogometne igre jer lopta se mogla samo prosljeđivati do suigrača zračnom linijom jer kopnenom je najčešće zastala nakon dva – tri metra „putovanja“.  Ovo zasigurno ne opravdava ovako visok poraz Zagorca jer uvjeti za igru za obje su momčadi bili identični.

Od prve minute domaćini su pokazivali želju da što prije postignu pogodak dok se kod Zagorca to nije osjetilo – uostalom prvi pravi udarac prema okviru domaćeg vratara uputio je Smrekar u 44. minuti iz slobodnog udarca. Domaćini su poveli u 22. minuti preko Vrdoljaka da bi deset minuta kasnije nakon jednog centaršuta iskosa s desne strane mrežu nemoćnog Vinceljaka pogodio Tadić te se na odmor otišlo tim rezultatom.

U drugom poluvremenu trener Raić vrši izmjene te umjesto Vinceljaka, Kulenovića i Sunagića ( izašao sa terena u 63. minuti čistog dresa ??? ) ulaze Bruči, Strabić i Kožić te igra Zagorca poprima malo bolji izgled da bi sve to „pokvario“ sasvim sam na drugoj stativi Rebenja naklonivši se na loptu gurajući ju glavom u nezaštićenu mrežu. Sasvim zasluženo nakon posljednjeg zvižduka glavnog suca na semaforu je pisalo Zrinski 3. Zagorec 0.

Zagorec je igrao u slijedećem sastavu: Vinceljak ( od 46. Bruči ) – Landripet, Braun, Matković, Karković ( 83. Toplovec ) - Jug, Majcenić, Bračević ( 83. Brčić ), Sunagić ( 63. Kožić ), Kulenović ( 46. Strabić ) Smrekar.
Svoj slijedeći prvenstveni susret Zagorec igra na svom terenu, subota 24.9.2022. godine u 16,00 sati protiv Međimurja.

Još članaka iz "Sport"

Facebook