Prethodni članak
Sljedeći članak

Pobjeda Zagorca u Maču

Dvoboj u Maču pratilo je 200 -tinjak gledatelja


Iako se radilo o pripremnom ogledu dvoboj dvije najbolje zagorske momčadi, Gaja i Zagorca, u Mače je pratilo dvjestotinjak gledatelja. Unatoč velikoj vrućini vidjeli smo kvalitetan nogomet, a Zagorec je pokazao nešto više i na kraju pobijedio s 2:1 i tako prekinuo neugodan niz od tri uzastopna poraza protiv Gaja.

Gosti iz Krapine od početka su zadominirali, posebno je bio opasan brzonogi Pelko. Šok za domaće dogodio se u 13. minuti kada je uz bolnu grimasu zbog ozljede igru morao napustiti Sedak, kojem želimo što brži oporavak. Gosti su poveli u 26. minuti nakon kornera s desne strane kojeg je izveo Majcenić, a Pelko se odlično ubacio na prvu stativu i zabio za 0:1. U 39. minuti grešku Sambola koristi uporni Pelko, zaobilazi jednog igrača i vratara i nogom pogađa za 0:2.

Domaći su u nastavku podignuli nivo igre i bili su opasnija momčad, no uspjeli su tek smanjiti rezultat u 49. minuti nakon "dugog auta" Sambola koji u pogodak glavom pretvorio Vukadin. Bilo je do kraja još nekoliko opasnih situacija, više je prilika imao domaćin, no rezultat se nije mijenjao.

GAJ MAČE - ZAGOREC KR 1:2 (0:2)
MAČE: igralište Gaja, SUDAC: Haban.
STRIJELCI: 0:1 Pelko 26', 0:2 Pelko 39', 1:2 Vukadin 49'.
GAJ MAČE: Bobinec, Postonjski, Sambol, Biškup, Vukadini (85' Čehulić), Sedak (13' Rihtar), Krznar (77' T. Benčić), Kovačić (46' Krpanec), Cvrtila (85' Bajsić), Haramustek, Kotarski. TRENER: Vladimir Tuweg
ZAGOREC KR: Bručić (75' Babić), Landripet, Grgić, Vučemilović-Vranjić, Aščić (75' Mlinarić), Radoš, M. Majcenić (70' Mohenski), A. Majcenić (90' Topolovec), Hoić (75' Strabić), Embbela (70' Bračević), Pelko (87' Brčić). TRENER: Damir Milinović

Još članaka iz "Sport"

Facebook