Prethodni članak
Sljedeći članak

Po dva zlata i srebra za Srele brutal team

U Pitomači održano prvo od tri natjecanja Hrvatskog powerlifting saveza


Natjecanjem u Pitomači započela je nova sezona u hrvatskom powerrliftingu. Među najboljim hrvatskim ekipama našli su se i natjecatelji i natjecateljske Srele brutalteama iz Oroslavja. Ovaj puta Srećko Martinić-Srele u Pitomaču je vodio mlade snage, a kući su se vratili s dva zlatna i dva srebrna odličja koja su osvojena u disciplini bench press.

U konkurenciji kadetkinja u kategoriji do 63 kg Patricija Slakoper podignula je 45 kg i okitila se zlatnim odličjem, dok je kadet Karlo Šipek u kategoriji do 83 kg podignuo 100 kg i osvojio srebrno odličje. Drugo srebro za Srele brutalteam osvojio je kadet Leo Alagić koji je u kategoriji do 93 kg podignuo 120 kg.
U općoj ili open konkurenciji u kategoriji do 74 kg Miljenko Peček podignuo je 117,5 kg i osvojio drugo zlato za Srele brutal team.

-Hvala svima koji nas prate, mi im vraćamo odličnim rezultatima. Ovo je vrlo težak i zahtjevan sport, a ja sam iznimno ponosan na svoje natjecatelje. Pred nama je Prvenstvo Hrvatske koje će se održati u rujnu i mi ćemo se za njega dobro spremiti – riječi su Srećka Martinića Sreleta predsjednika i glavnog trenera Srele brutal teama. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook