Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovog vikenda dođite na Dane zabave i sporta ''Poznanovec 2022''

NK Inkop još jednom organizira seniorski i veteranski turnir uz dobru zabavu


NK Inkop iz Poznanovca organizira još jedan, 12. po redu turnir u nogometu za seniore i veterane. Turnir počinje danas i traje sve do ponedjeljka kada su na rasporedu završne utakmice.

No, kao i obično, nije u putanju samo nogomet već je osigurana i dobra zabava uz glazbu uživo i ostale popratne sadržaje, pa se događanje i zove ''Dani zabave i sporta Poznanovec 2022.''

No, ipak je u prvo planu nogomet, jer ovaj turnir mnogim klubovima služi kao jedna od zadnjih priprema za nadolazeću sezonu.

U seniorskoj kategoriji ove godine turnir je izuzetno jak uz sudjelovanje jednog kluba iz 3 HNL središte te još tri kluba iz 4. NL središte i 4. člana 1. županijske lige. Tako ćemo već u četvrtfinalu vidjeti derbi 4. NL središte između Tondacha i Klanjca, a domaći Inkop će igrati protiv Gaja iz Mača, koji će i ove sezone igrati 3. HNL središte.  Na rasporedu je još i susret novog člana 4. NL središte Rudara DZ protiv Lobora, te susret dva županijska ligaša i to Jedinstva i Matije Gupca.

Kod veterana prijavljeno je šest ekipa koje će u dvije skupine razigravati za mjesta u finalu i utakmicu za 3. mjesto. U jednoj skupini su branitelj naslova Tondach, domaćin Inkop i Ivančica, a u drugoj su Rudar DZ, Jedinstvo i Lobor.

Turnir počinje danas u 17.30, a na rasporedu su utakmice veterana. Sutra će igrati seniori svoje utakmice četvrtfinala, u nedjelju veterani završavaju sa razigravanjem, a na rasporedu su i polufinala seniora.

Završnica je na rasporedu u ponedjeljak od 16 sati.

Evi i kompletnog rasporeda:

Još članaka iz "Sport"

Facebook