Prethodni članak
Sljedeći članak

Odlični nastupi ''Malih triatlonaca'' Triatlon kluba 'Rudolf Perešin'

Prvenstvo Hrvatske u supersprint triatlonu 2022., Kostrena


U subotu 24.09.2022. u Kostreni je održano posljednje ovogodišnje prvenstvo Hrvatske prema kalendaru Hrvatskog triatlon saveza, i to u supersprint triatlonu.

Ovu utrka trebala se održati u lipnju u sklopu 21. Zagorskog triatlona, ali zbog tehničkih i financijskih razloga Triatlon klub 'Rudolf Perešin' je odustao od te organizacije, tako da je organizaciju preuzelo Triatlon Klub Rival iz Rijeke.

U pratnji svojih roditelja, Triatlon klub 'Rudolf Perešin' su predstavljali tzv. Mali triatlonci: Kiara Hren, Jana Hren i Dorian Dolić. Na startnoj listi bila je i Nika Kuhta koja je zbog prehlade odustala od nastupa na dan utrke.

Utrku je odlično otvorila Kiara Hren sa ukupno pobjedom na akvatlonu u ženskoj konkurenciji kadetkinja U13 i U15.

Nakon Kiare, startala je Jana Hren na supersprint triatlon utrci u ženskoj konkurenciji gdje je ukupno zauzela 10. mjesto a u kategoriji juniorka U17 - 5. mjesto.

I na kraju u muškoj konkurenciji u supersprint triatlonu, nastupio je Dorian Dolić (još uvijek kadet) i osvojio ukupno 16. mjesto a u kategoriji kadeta U15 - 3. mjesto.

Rezultati utrka u Kostreni: https://my.raceresult.com/220410/results#0_40174A

Sezona za Triatlon klub 'Rudolf Perešin' se još nastavlja i sljedeći vikend, gdje će na dugom triatlonu (1.9km plivanja, 90km bicikla i 21km  trčanje)  u Zadru (Petrčane) klub predstavljati troje članova: Tomica Lešković, Romano Krstić i Vjeran Skupnjak.

Još članaka iz "Sport"

Facebook