Prethodni članak
Sljedeći članak

Odlična vijest za navijače Dinama i Hajduka koji nemaju TV kanal MAXsport

Ova vijest oduševit će sve hrvatske ljubitelje nogometa


Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Odlična vijest stiže za hrvatske ljubitelje nogometa koji nemaju TV kanal MAXsport1, koji prenosi utakmice HNL-a i Kupa.

Naime, nositelj prava na prijenose Supersport HNL-a i Supersport Hrvatskog kupa najavio je da će se obje polufinalne utakmice moći pogledati na YouTube kanalu MAXSporta i to - potpuno besplatno.

Dakle, nakon što danas, na Veliku subotu, odrade prvenstveni derbi s početkom u 19.30 sati, Hajduk i Dinamo igrat će i u srijedu, 3. travnja u polufinalu Kupa u 19 sati. Istoga dana u Zagrebu će od 16 sati igrati Lokomotiva i Rijeka, a i taj će se dvoboj moći pogledati besplatno na YouTubeu.

Tako će uz televizijski prijenos na kanalu MAXSport 1, polufinalne, ali i finalne utakmice Kupa koje su na rasporedu 15. i 30. svibnja biti u prijenosu i na YouTube kanalu MAXSporta. Prvi je to puta u povijesti da će jedna hrvatska sportska "pay-per-view" platforma ponuditi besplatno prvenstvenu ili kup-utakmicu u Hrvatskoj svima na YouTube.

No, ponovo naglašavamo, prvenstveni veliki derbi koji se igra danas, na Veliku subotu, bit će u prijenosu samo na TV-kanalu MAXSport 1, dok će polufinale Kupa biti i na YouTubeu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook