Prethodni članak
Sljedeći članak

ODLIČAN START: Nogometašice Pregrade pobijedile na gostovanju s čak 9:0


U prvoj pripremnoj utakmici nogometašice Pregrade gostovale su u Rogacu, Republika Slovenija, gdje su igrale protiv domaćeg sastava – Mons Claudius – nadigravši u potpunosti mladu ekipu domaćina, čija je momčad tek u formiranju, visokom pobjedom od 9:0.

Puce iz Pregrade nisu igrale u punom sastavu jer su, između ostalih, Sinković, Jalšavečki, Golubić, itd., članice prvog sastav zbog privatnih obveza morale propustiti ovaj susret. Bila je to prilika da trener Hustić pruži priliku svojim mladim nogometašicama koje imaju malu minutažu, a koje su dobro iskoristile pruženu priliku.

Od prve minute susreta nogometašice Pregrade dominirale su utakmicom stvarajući stalan pritisak na protivnika predvođene svojim najboljim nogometašicama koje su od devet postignutih golove postigle čak sedam  (Šćukanec Hopinski - četiri i Stanković – tri), a vrhunac je bio gol petom Lane Stanković. Ostala dva pogotka postigle su Mia Hanžek i Adriana Gorupec.

Pucama iz Pregrade nakon susreta predstoji sasvim mali odmor a nakon toga opet trening, trening i odigravanje pripremnih susreta kako bi što spremnije dočekale početka prvenstva i što bolje ušle u prvenstvo.

.

Još članaka iz "Sport"

Facebook