Prethodni članak
Sljedeći članak

Nakon sezone u St. Pöltenu Zvonimir Ćutuk vratio se u KK Zabok

Zadovoljan sam sezonom u Austriji, iako uvijek može bolje. Bilo je to za mene jedno novo i korisno iskustvo, kaže Ćutuk


Nakon što je prošlu sezonu proveo u St. Pöltenu s kojim je osvojio peto mjesto u prvo austrijskoj košarkaškoj ligi, 208 centimetara visoki košarkaš, Zvonimir Ćutuk, vratio se u Zabok u kojem je prije odlaska u Austriju proveo tri sezone, od kojih će najbolje pamtiti onu posljednju kada se u potpunosti afirmirao. U St. Pöltenu je Ćutuk ostavio dobar trag i prosječno je zabijao 10,1 koš uz 5 skokova.

-Zadovoljan sam sezonom u Austriji, iako uvijek može bolje. Liga je nešto slabija od Hrvatske, ali ima puno dobrih stranaca. Bilo je to za mene jedno novo i korisno iskustvo - govori nam Ćutuk.

Ovaj 27-godišnji centar, za sada je jedina prava petica u redovima Zaboka. Želio je karijeru nastaviti u inozemstvu, no kako nije bilo ponuda koje bi ga zadvoljile, odlučio je potpisati za Zabok.

-Kad već nisam mogao karijeru nastaviti u inozemstvu, drago me je što ću ovu sezonu igrati u Zaboku, klubu koji me uvijek dočeka raširenih ruku. Dat ću sve od sebe da nastavim s dobrim igrama iz prošle sezone i da pomognem Zaboku da ostvari što bolji plasman - završio je Ćutuk.

Još članaka iz "Sport"

Facebook