Prethodni članak
Sljedeći članak

Još danas i sutra traju prijave za mini-nogometni turnir u Grabrovcu

Turnir organizira sportska udruga "Grabrovčani"


U organizaciji sportske udruge "Grabrovčani" u nedjelju 15. kolovoza s početkom u 9 sati u Grabrovcu (Zabok) će se održati mini nogometni turnir. Prije dvije godine "Grabrovčani" su nakon 12 godina oživjeli ovaj turnir koji se tradicionalno vezao uz blagdan "Velike Gospe". Bio je to pravi praznik mini nogometa, a nastupile su čak 24 momčadi, što je respektabilna brojka. Iako je to tada novoosnovanoj udruzi bio prvi turnir, organiziran je na iznimno visokom nivou, a pratio ga je veliki broj gledatelja. Nažalost turnir se prošle godine nije održao zbog dobro nam znane situacije izazvane pandemijom korona virusa. Epidemiološka situacija ove je godine puno bolje i "Grabrovčani" su odlučili organizirati turnir. Podsjetimo 2019. pobjedu je odnijela momčad GT Ro-si koja je u finalu s 3:2 slavila protiv domaće momčadi Brid, dok je treće mjesto pripalo momčadi City project.

Zanimljivo će sigurno biti i ove godine. Turnir se igra sistemom 3+1, a kotizacija za nastup iznosi 300 kuna. Prijave se primaju 14.8. od 18-22 sati na igralištu u Grabrovcu. Prvoplasirana momčad bit će nagrađena s 2.000 kuna i peharom, drugoplasirana s 1.000 kuna i peharom, a trećeplasirana s 500 kuna i peharom, dok će posebno biti nagrađeni najbolji strijelac i igrač turnira.
"Grabrovčani" su u protekle dvije godine izrasli u respektabilnu udrugu od šezdesetak članova koja je spremna na pomoć svima, a osobito potrebitima. Često ih se može vidjeti i na raznim eventima koje organizira Grad Zabok, gdje kao udruga daju svoj obol, pa ne sumnjamo da će i ovo izdanje mini nogometnog turnira biti organizirano na najvišem nivou.
Dodatne informacije o turniru možete dobiti na broj mobitela: 095/198-9883.

Još članaka iz "Sport"

Facebook