Prethodni članak
Sljedeći članak

Najbolji igrač Županije za 2021. Mislav Posavec

U ZABOKU ODIGRANO PRVENSTVO KZŽ U STOLNOM TENISU POD NAZIVOM „SVI IGRAČI STOLNOG TENISA KZŽ U ISTO VRIJEME NA ISTOM MJESTU“


U organizaciji Stolnoteniskog saveza Krapinsko – zagorske županije u zaboku je odigrano prvenstvo Županije u stolnom tenisu pod nazivom ''Svi igrači stolnog tenisa Krapinsko – zagorske županije u isto vrijeme na istom mjestu''

Na prvenstvu se natjecalo 30 natjecatelja i postignuti su slijedeći rezultati: prvo mjesto osvojio je Mislav Posavec iz Zaboka, drugi je bio David Iveković iz Zaboka te su treće mjesto podijeli Peter Bašić i Hrvoje Martineca, obojica iz Zaboka.

Na turniru su dodijeljene i nagrade za sezonu 2021. / 2022. godinu. PRVA LIGA: prvo mjesto osvojila je ekipa Regeneracija Zabok; drugo Aposs Zabok dok je treće mjesto pripalo Zagorcu iz Krapine. 

DRUGA LIGA: prvo mjesto pripalo je Stubakima iz Stubičkih Toplica, drugo je osvojio Tuhelj iz Tuhlja dok je treće mjesto osvojila ekipa Stubica Sashy iz Donje Stubice. U pojedinačnoj konkurenciji nagrađeni su slijedeći stolnotenisači: PRVA LIGA: prvo mjesto Mislav Posavec iz Zaboka; drugo mjesto Tinu Grabrovečkom iz Zaboka te je treće mjesto osvojio Petar Bašič iz Zaboka. DRUGA LIGA: najbolji je bio Domagoj Karažija iz Tuhlja; drugo je mjesto pripalo Mariu Zrinskom iz Stubaka dok je treće mjesto osvojio Stjepan Petrinjak iz Stubaka. Plaketu za najboljeg igrača Županije u 2021. god. dobio je Mislav Posavec iz Zaboka.

Još članaka iz "Sport"

Facebook