Prethodni članak
Sljedeći članak

Momčad McCLEAN zasluženi pobjednik turnira u Lugu Zabočkom

Završen turnir u Lugu Zabočkom


U organizaciji ŠD Lug Zabočki na travnjaku u ovog sportskog društva održan je tradicionalni malonogometni turnir koji je ove godine okupio 21 momčad. Nakon zanimljivih utakmica na kraju je pobjednički pehar zasluženo podignula momčad McCLEAN iz Dubrave zabočke, koja je u finalu sa čistih 3:0 savladala mladu perspektivnu momčad Dolce vita.

McCLEAN je u svojim redovima imao raspoloženog Gorana Dleska, koji je zabijao i asistirao i na kraju je zasluženo proglašen najboljim igračem turnira, dok je njegov momčadski kolega Luka Gajski s pet golova bio najbolji strijelac turnira. Najboljim vratarom proglašen je Filip Škvorc iz momčadi Dolce vita, iako ne bi bilo nezasluženo da je ta plaketa otišla u ruke vratara pobjedničke momčadi, a bio je to Nino Leško, koji je u polufinalu i finalu sačuvao mrežu netaknutom.

Utakmicu za treće mjesto pogotkom Iskrića dobili su Zabočki lavovi, koji su s 1:0 savladali Šerfu. Nagrade najboljim momčadima i pojedincima dijelio je gradonačelnik Grada Zaboka Ivan Hanžek.

Turnir je po običaju bio odlično organiziran, nije mu napokostio čak ni snažni pljusak koji ga nije uspio zaustaviti. Suci Stjepan Mihaljinec, Alen Gamilec i Damir Ivančić odlično su obavili svoj posao.

Momčad McCLEAN otišla je kući bogatija za 3.500 kuna i pehar, drugoplasiranoj momčadi Dolce vita pripalo je 2.500 kuna i pehar, Zabočki lavovi osvojili su 1.500 kuna i pehar, a momčad Šerfe 500 kuna.

Nakon i za vrijeme turnira nazočni su se mogli zabavljati uz svirku Frash banda, a domaćin je prisutnima priredio i bogatu ugostiteljsku ponudu.

-Čast mi je što sam proglašen najboljim igračem ovog legendarnog turnira. Kvaliteta je bila dobra, mislim da je naša pobjeda zaslužena, iako moram priznati da se nismo baš lagano prošetali do naslova pobjednika - izjavio nam je najbolji igrač turnira, Goran Dlesk.

Rezultati:

Četvrtfinale:

MNK Šerfa - Dimnjačarstvo Leuštek 1:0

Bumo probali - McCLEAN 1:2

Duba transport - Dolce vita 7:8 p (2:2)

Wildschwine - Zabočki lavovi 0:1

Polufinale:

Šerfa - McCLEAN 0:1 (Dlesk)

Dolce vita - Zabočki lavovi 7:6 p (2:2) (N. Ocvirek, D. Ocvirek/Stiiperski 2)

Za 3. mjesto:

ŠERFA - ZABOČKI LAVOVI 0:1

STRIJELAC: 0:1 Iskrić

ŠERFA: Babić, Vukić, Maleković, Škrnjug, Štefanović, Havliček, Leško, Tomašić.

ZABOČKI LAVOVI: Veseljak, Čuček, Iskrić, Frinčić, Šoštar, Stiperski, Turk

FINALE:

McCLEAN - DOLCE VITA 3:0

STRIJELCI: 1:0 Dlesk, 2:0 Gajski, 3:0 Dlesk

McCLEAN: Leško, J. Videk, F. Videk,  Dlesk, Tisanić, Topolovec, Gajski, Capar.

DOLCE VITA: Šavorić, D. Ocvirek, Škvorc, F. Ocvirek, N. Ocvirek, Poslek, Žugec, Krznar, Bakek.

Konačni poredak: 1. McCLEAN, 2. Dolce vita, 3. Zabočki lavovi, 4. Šerfa.

Još članaka iz "Sport"

Facebook