Prethodni članak
Sljedeći članak

Momčad GT Rosi I najbolja u Sekirišću

U organizaciji MNK Šerfa u Sekirišću je održan mini nogometni turnir pod imenom "Dan državnosti 2020."


Pobjednička momčad GT Rosi I

U organizaciji MNK Šerfa i Petra Vukića - Šerfe u Sekirišću je u sklopu obilježavanja Dana dražavnosti odigranu turnir u mini nogometu koji je okupio čak 23 momčadi iz svih dijelova Hrvatskog zagorja. Turnir se od početka igrao na ispadanje, nakon prvog kruga tako se u drugi krug plasiralo jedanaest pobjednika, dok je jedna momčad dikretno ušla u drugi krug. Nakon drugog kruga ostalo je šest momčadi, da bi najbolje tri momčadi igrajući po sistemu savako sa svakim došle do pobjednika turnira. Najviše uspjeha imala je momčad GT Rosi I, koja je u svojim redovima imala čak četiri prvoligaška igrača, što najbolje govori o izuzetnoj kvaliteti turnira. GT Rosi I je za prolazak među tri najbolje momčadi s 2:0 savladao Old rock bar, da bi u razigravanju za pobjednika ostvario dvije uvjerljive pobjede. GM je savladan s 3:1, a CB Bull iz Klanjca sa 4:1. Kako su GM i CB Bull remizirali, drugo mjesto pripalo je momčadi GM iz Gornjeg Maclja, koja je primila pogodak manje od pobjedničke momčadi.

Pobjednička momčad GT Rosi I osvojila je 1.500 kuna i pehar, drugoplasirana momčad GM osvojila je 1.000 kuna i pehar, a trećeplasirani CB Bull u Klanjec se vratio s peharom i 500 kuna.

Momčad GM osvojila je drugo mjesto

 

Momčad CB Bull osvojila je treće mjesto

 

Najboljim igračem turnira proglašen je Mateo Mužar iz pobjedničke momčadi. Mateo je inače reprezentativac i član prve momčadi prvoligaša Futsal Dinama. Najboljim vratarom proglašen je Martin Kvež iz drugoplasirane močadi GM, dok je Sandro Petrović dobio nagrade za najbolje noge na turniru, a ovaj izbor odradile su konobarice kluba Šerfa. Svi oni dobili su prigodne plakete i darove organizatora.
Za pobjedničku momčad GT Rosi I nastupili su: Davor Presečki, Dean Hmelina, Mateo Mužar, Kristijan Leljak, Marko Strabić i Ernest Malarić, boje momčadi GM branili su: Dado Vuzem, Marko Topolovec, Denis Lamot, Mario Kidrić i Martin Kvež, dok su za CB Bull igrali: Filip Pavlinić, Karlo Pavlinić, Sandro Petrović, Davor Banjšak i Fran Šoštar.

Nagrađeni pojedinci Martin Kvež, Mateo Mužar i Sandro Petrović

 

Petar Vukić - Šerfa još i njegov MNK Šerfa još jednom su se pokazali odličnim organizatorima. Okupiti 23 momčadi u ova turbulentna vremena nije nimalo lako zadatak. Uz to je prikazan iznimno kvalitetan mini-nogomet i gledatelji su zaista mogli uživati u lijepim potezima. Među gledateljima i gostima se našao i naš poznati glumac, Adam Končić, koji je veliki prijatelj i rado viđen gost Sekirišća.

Rezultati

3. krug:

KR Bau - CB Bull 1:3 p (1:1)
GM - Pekara Duž 1:0
GT Rosi I - Old rock bar 2:0

Finalni dio:

CB Bull - GM 1:1
GM - GT Rosi I 1:3
GT Rosi I - CB Bull 4:1

Konačni poredak:

1. GT Rosi I
2. GM
3. CB Bull

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook