Prethodni članak
Sljedeći članak

Mladost starta kod kuće protiv Zeline

Utakmicama 16. kola započet će proljetni dio prvenstva u IV. NL-središte


U prvom kolu nastavka prvenstva u IV. NL-središte, zabočka Mladost kod kuće u Zaboku dočekuje Zelinu. Bit će to sraz osme i jedanaeste momčadi na ljestvici. Zabočani su jesenas na četveroligaškoj sezonskoj premijeri poraženi od istoimenog domaćina s 3:1, iako su puno očekivali od te utakmice, jer je Zelina bila bitno oslabljena u odnosu na prošlu sezonu. Bio je to mali šok, jer je Zabok odlično odigrao pripremni period. Za razliku od tog pripremnog perioda, za ovaj se ne bi mogla dati takva ocjena. Na "generalci" Mladost je poražena od Tondacha s 2:1 i taj je "šamar" stigao u pravo vrijeme za Zabočane.
-Loše smo igrali protiv Tondacha. Imali smo probleme kroz cijeli priprmeni period, tek jednu do dvije zamjene po utakmici. Najvažnije je sada da skupimo glave, zaboravimo sve loše i protiv Zeline krenemo po pobjedu, koji bi nam donijela mir za nastavak prvenstva.

Puno je bilo problema u pripremnom periodu, od ozljeda do bolesti, neki igrači imaju i mali broj treninga, no vremena za plakanje nema. Mladost je loše startala prošle sezone, u prve tri utakmice pretpljena su tri poraza, trener Kovjanić nada se da se takav scenario neće ponoviti.

- Dosta variramo, možemo se ravnopravno nositi s drugoligašem, a možemo izgubiti od županijskog ligaša. Puno mi je upitnika nad glavom, nadam se da će sve sjesti na svoje mjesto kada počne prvenstvo - misli Kovjanić. Utakmica između Mladosti i Zeline odigrat će se u Zaboku u nedjelju 8.3. s početkom u 10 sati.

Još članaka iz "Sport"

Facebook