Prethodni članak
Sljedeći članak

Mladost rutinski slavila kod Straže


U pretposljednjem 29. kolu IV. NL-središte Zagreb skupina A Mladost je na kraju uvjerljivo i zasluženo slavila u gostima kod Straže s 3:0. No mora se priznati da su se domaćini dobro držali, osobito u prvom dijelu utakmice.
Već u 1. minuti mladi Durević prijeti glavom nakon ubačaja Drčića, ali je zamalo neprecizan, kao i Gucić tri minute kasnije. U 10. minuti Mladost je povela. V. Kotarski ubacio je s lijeve strane, a Krajačić glavom zabio za 0:1.

Zaprijetili su potom dva puta i domaći preko Pavića i Prtenjaka, no oba su udarca bila neprecizna. U 13. minuti još jednom dobro ubacuje V. Kotarski, no Krajačić ovaj puta puca pokraj gola, a gotova identična situacija s istim ishodom dogodila se i u 25. minuti. Dvije minute kasnije Gucića puca u domaćeg vratara, a u 30. minuti domaći vratar Drašković brani „zicer“ Krajačiću koji je izašao sam prema njemu. Prijetili su do kraja prvog dijela i Hrastinski, Krajačić, Matija Benčić i Drčić, no rezultat se nije mijenjao.

Tek što se krenulo s centra ponovno je prijetio Gucić, ali puca pokraj gola. Kombinacija V. Kotarski-Krajačić još jednom je na djelu u 50. minuti, no Krajačić puca pokraj gola. I napokon napori Mladosti isplatili su se u 63. minuti kada je Gucić poslije prodora odlično uočio Gregurića koji zabija za 0:2. Raspoloženi V. Kotarski odlično centira za Durevića u 77. minuti koji puca malo pokraj gola. I onda u drugoj minuti sudačke nadoknade Gregurić lijepo pogađa iz slobodnog udarca s 25 metra udaljenosti i postiže svoj drugi pogodak za konačnih 0:3.

STRAŽA – MLADOST ZABOK 0:3 (0:1)
HUM NA SUTLI: igralište Straže, GLEDATELJA: 70, SUCI: Mirt, Filko i Peharec.
STRIJELCI: 0:1 Krajačić 10', 0:2 Gregurić 63', 0:3 Gregurić 90'+2.
STRAŽA: Drašković, Rafaj, Kodelić, Gajster, Pavić, Beram, Prtenjak, Leonardo, Konjić, Čuček, Petrović. TRENER: Miljenko Kunštek
MLADOST ZABOK: Mihovilić, J. Kotarski, V. Kotarski (85' Škrlec), Krajačić (51' Gregurić), Drempetić, Gucić (68' Petek), Lešković, Ma. Benčić (68' Galina), Durević, Drčić (85' Ocvirek), Hrastinski (68' Mi. Benčić). TRENER: Drago Bartolić

Još članaka iz "Sport"

Facebook