Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec KR oprostio se od domaće publike remijem


U 33. kolu III. NL-centar Zagorec KR je remizrao na svom travnjaku protiv Dinama OO (2:2) u utakmici u kojoj je dva puta bio u rezultatskom minusu. Krapinčani nisu bili na nivou s prijašnjih utakmica, ali su bili bolja momčad i zaslužili su tri boda, no nisu uspjeli materijalizirati puno prilika, pogotovo u u nastavku. U ovoj se utakmici najbolje vidjelo koliko za ovu momčad znače Šimunić i Majcenić. Šimunić zbog žutih kartona nije ni nastupio, dok je Majcenić ušao u nastavku igre.

Gosti su poveli u 11. minuti nakon što se Puntar dobro ubacio na lijevoj strani obrane Zagorca i zabio za 0:1. Samo minutu kasnije Stiperski dobiva odličnu loptu u prostor, izlazi sam pred gostujućeg vratara i rutinirano zabija za 1:1, a s tim se rezultatom i otišlo na odmor.

Gosti ponovno vode nakon u najmanju ruku čudno dosuđenog kaznenog udarca kojeg je u pogodak za 1:2 pretvorio Puntar. No samo pet minuta kasnije Strabić daje u prostor za kapeptana Landripeta koji zabija za konačnih 2:2. Do kraja utakmice dva puta je prema vratima gostujućeg vratar sam krenuo Ružak, a po jednom Hanžić i Brebrić, no rezultat se nažalost Krapinčana nije promijenio. Šteta jer bi se probili na petu poziciju, no unatoč tome zaslužili su čestitke, jer su se nakon debakla u Maču posložili i odigrali proljeće za visoku ocjenu.

ZAGOREC KR – DINAMO OO 2:2 (1:1)
KRAPINA: ŠRC Podgora, GLEDATELJA: 100, SUCI: Kumer, Kupres i Anđel.
STRIJELCI: 0:1 Puntar 11', 1:1 Stiperski 12', 1:2 Puntar 61' (11m), 2:2 Landripet 66'.
ZAGOREC KR: Bruči, Štimac, Frinčić (46' Harrison), Stiperski, Brčić, Topolovec, Turniški (58' Majcenić), Krznar (58' Strabić), Landripet, Jazbec (76' Brebrić), Hanžić (58' Ružak). TRENER: Tihomir Šeperac
DINAMO OO: Dude, Koestelec (73' Bencetić), Halama (58' Grgić), Crnković (84' Pleša), Pršir, Savičić, Ndao, Bukovac, Kasumović, Puntar, Adamić. TRENER: Boris Perković

Još članaka iz "Sport"

Facebook