Prethodni članak
Sljedeći članak

Mlađi pioniri Tondacha osvojili domaći turnir

Osam ekipa natjecalo se na turniru mlađih pionira u Bedekovčini


NK Tondach u Bedekovčini ovoga je vikenda organizirao turnir za mlađe pionire. Turnir je igran u dva dana, a okupilo se 8 ekipa.

Jučer, prvoga dana odigrano je razigravanje u dvije skupine, nakon čega su se po prve dvije ekipe iz svake skupine plasirale u polufinale. U skupini A do prvog mjesta stigao je Radoboj. Najprije je sa 3:1 pobijedio Brezovicu, pa je odigrao 1:1 protiv Milengrada 2005., da bi 1. mjesto osigurao 2:1 pobjedom protiv Jedinstva, koje je također izborilo polufinale, jer je sa 6:0 pobijedilo Milengrad 2005., a sa 3:1 Brezovicu, koja je pak za 3. mjesto u skupini dobila Milengrad 2005. sa 3:2.

U skupini B domaćin Tondach bio je uvjerljiv i sa tri pobjede stigao je do 1. mjesta. Sa 5:0 pobijedio je Mladost Zabok, sa 3:1 Oroslavje i sa 3:0 Zagorec VT. Upravo je Zagorec izborio 2. mjesto sa pobjedama 3:0 i protiv Oroslavja i protiv Mladosti Z. Mladost je sa 4:0 pobijedila Oroslavje. Tako su se u današnjem polufinalu sastali Tondach i Jedinstvo, a slavili su domaćini sa 4:1, te Radoboj i Zagorec VT. Ta je utakmica završila 0:0, a nakon udaraca sa 11 metara slavio je Zagorec VT i osigurao finale.

Prije finala Radoboj je sa 3:1 u utakmici za 3. mjesto pobijedio Jedinstvo, dok je finale odlučeno sa minimalnih 1:0. Odlučio ga je Antonio Jagarčec, udarcem sa bijele točke. Tako je domaći turnir osvojio Tondach, a Antonio Jagarčec je proglašen najboljim igračem. Najbolji strijelac je David Jagarčec, također iz Tondacha, a najboljim golmanom proglašen je Filip Šalković iz Radoboja.

Pehare i medalje podijelili su predsjednik NK Tondach Mario Potočki i tajnik i povjerenik NSKZŽ-e Juraj Sirovec. Utakmice su sudili Stjepan Mihaljinec u subotu, te Emanuel Ivanković oba dana.

 

Rezultati od polufinala: Tondach – Jedinstvo 4:1, Radoboj – Zagorec VT 0:0 (pen. 2:4); za 3. mjesto: Radoboj – Jedinstvo 3:1 1:2; finale: Tondach – Zagorec VT 1:0.

 

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook