Prethodni članak
Sljedeći članak

Marko Vrbanec uspješan na CrossFit natjecanjima


Zabočan Marko Vrbanec uspješno je nastupio na dva CrossFit natjecanja održana u Ljubljani i Poreču. U Ljubljani je natjecanje održano pod imenom "Danger zone". Tu je uspješno brani boje Hrvatske i završio je natjecanje na drugom mjestu, sa samo bodom zaostatka za pobjednikom, odradivši četiri zahtjevna "woda" (treninga) u trčanju na 3,5 km, dizanju utega, gimnastičkim elementima i penjanju na uže.

To mi je bila svojevrsna priprema za natjecanje u Poreču koje je održano pod imenom "3F throwdown", a u sklopu manifestacije "Sport fest". Medalja mu je ovaj put zamalo izmaknula, ali je zauzeo visoko 5. mjesto u konkurenciji 47 natjecatelja. U Poreču se trčalo 5 km, dizali su se utezi, uz mnoge druge vježbe snage i izdržljivosti.

-Na kraju moram biti iznimno zadovoljan, jer je konkurencija u oba natjecanja bila zaista dobra. Možda je malo bolje bilo u Ljubljani, nego u Poreču, ali kad zaokružim cijelu sezonu mogu ju ocijeniti vrlo uspješnom. Hvala mojoj ekipi i svima koji me podržavaju -izjavio nam je Marko Vrbanec.

Još članaka iz "Sport"

Facebook