Prethodni članak
Sljedeći članak

STK Zagorec Krapina u vitrine pospremio 4 zlata, 2 srebra i 1 broncu !

U SAMOBORU ODRŽAN 2. OTVORENI REGIJSKI STOLNOTENISKI TURNIR


U Samoboru je održan 2. otvoreni regijski stolno teniski turnir na kojem je nastupilo dvadeset klubova i sedamdeset natjecatelja.

STK Zagorec iz Krapine vraća se sa odličnim rezultatima. Naime, svi članovi kluba, predvođeni trenerom Brankom Krkalom,  koji su nastupili na turniru osvojili su prva mjesta u svojim kategorijama.

Tako je Sara Rivetti, prva perjanica kluba, bez izgubljenog seta osvojila prvo mjesto u kategoriji najmlađe kadetkinje;  Stella Presečki osvojila je prvo mjesto također bez izgubljenog seta u klincezama;  Lovro Posilović osvojio je prvo mjesto u kategoriji klinaca dok je Vilim Posilović osvojio prvo mjesto u kategoriji najmlađih kadeta svladavši u finalu brata Lovru Posilovića koji se osim u kategoriji klinaca natjecao i u starijoj kategoriji najmlađih kadeta, u kojoj je osvojio odlično drugo mjesto.

U starijoj kategoriji nastupale su također i Stella Presečki koja je u kategoriji najmlađih kadetkinja osvojila treće mjesto i Sara Rivetti koja je u mlađim kadetkinjama osvojila drugo mjesto izgubivši u finalu rezultatom 3:1 od drugo plasirane igračice Hrvatske u kategoriji mlađih kadetkinja - Viktorije Oslaković iz STK Jaska.

Još članaka iz "Sport"

Facebook