Prethodni članak
Sljedeći članak

Marija Lukina i Dorian Dolić četvtrti na Balkanskom prvenstvu u triatlonu

Iz Triatlon kluba 'Rudolf Perešin' nastupilo je čak 8 članova.


Jučer na Jarunu u Zagrebu je održano Balkansko prvenstvo u triatlonu.

Iz Triatlon kluba 'Rudolf Perešin' nastupilo je čak 8 članova.

U Elite kategoriji kod žena nastupila je Marija Lukina i ukupno završila kao 6. natjecateljica, i ujedno osvojila 4. mjesto za prvenstvo Balkana.

U juniorskoj ženskoj konkurenciji nastupile su Jana Hren, Nika Kuhta i Ema Gospočić. Jana je zauzela 20., Nika 23. a Ema 25. mjesto.

U kadetskoj muškoj konkurenciji Triatlon klub 'Rudolf Perešin'  predstavljali su Dorian Dolić i Patrik Dinjar. Dorian je odradio do sada svoju najbolju utrku te ukupno zauzeo 5. mjesto a ujedno i 4. mjesto za prvenstvo Balkana. Patrik je zauzeo 11. mjesto što je za njega i više nego odlično jer prije samo 2 tjedna je imao nezgodan pad na utrci i bilo je uopće upitno dali će nastupiti, a na plivačkom i biciklističkom dijelu utrke bio među prva 3 natjecatelja.

I u kadetskoj ženskoj konkurenciji Triatlon klub 'Rudolf Perešin' imao je Helenu Dinjar i Kiaru Hren. Helena je zauzela 14. a Kiara 28. mjesto

Sa ovom utrkom za većinu članova Triatlon kluba 'Rudolf Perešin' je 2022. sezona završila. Pa sada slijedi mali odmor i onda od 01.10. pripreme za novu 2023. sezonu.

Dok Marija Lukina imaš još nastup ovaj vikend 18.09. na poluironman distanci u Beogradu. Iz kluba joj žele svu sreću! Pridružujemo se.

 

Neslužbeni rezultati dostupni su na ovom linku: https://my.raceresult.com/217851/live#9_1C6919

Još članaka iz "Sport"

Facebook