Prethodni članak
Sljedeći članak

Malonogometno Svjetsko prvenstvo-Rok za prijave primiče se kraju

Prijave za Svjetsko prvenstvo Zagorja - Grad Zlatar primiču se kraju. Naime, poziv ekipama traje još do 24.svibnja, do k


Prijave za Svjetsko prvenstvo Zagorja - Grad Zlatar primiču se kraju. Naime, poziv ekipama traje još do 24.svibnja, do kada treba predati prijavni obrazac organizatorima. Aktualnosti se redovito ažuriraju na web stranici www.spzagorja.com, na kojoj se nalaze i službeni obrasci s prijavama te kontakt telefoni na kojima se mogu dobiti sve informacije – Mario (organizator) 098/856-376, Nina (voditeljica press centra) 098/969-4248 i Zagorka (komercijalni poslovi) 098/732-749.


S radom je započeo „Chem-press centar“ koji radi svakog dana, osim nedjelje, u vremenu od 9 do 18 sati, a od 16.svibnja prijavni stol se nalazi na otvorenom u centru Zlatara, kako bi informacije bile dostupnije zainteresiranima. Emisija „Kostrobran“ koju vode i uređuju Mario Mikulec i njegova desna ruka Zvonko Kudelić-Žuna izašla je u dva izdanja, a emitiraju je radijske postaje Zlatar, Stubica, Hrvatsko zagorje Krapina i Marija Bistrica.

Zainteresiranost za manifestacijom pokazale su i brojne televizijske kuće, a osim u Zagorskom listu kao glavnom tiskovnom pokrovitelju, izašli su mnogobrojni novinski napisi i u ostalim tiskovinama. Svi radovi na izradi igrališta su u završnoj fazi, napravljen je plan događanja, smišljaju se nove zanimljivosti koje će biti dodatan poticaj ekipama i posjetiteljima da navrate u Zlatar. Dogovoreno je mjerenje brzine šuta, goste će zabavljati kućni bend Steel Wheels, a posljednja je novost da će se igrati i kvalifikacije.

Kvalifikacija će biti

S obzirom na veliku zainteresiranost ekipa, igrat će se i kvalifikacije. Dio prijavljenih momčadi izvlačenjem uživo na Radio Zlataru ući će direktno u prvenstvo, dok će ostali ući u kvalifikacijski krug koji će se održati od 26. do 28. svibnja u popodnevnim i večernjim satima. Pojedinosti vezane uz kvalifikacije bit će objavljene 25.svibnja na web stranici prvenstva www.spzagorja.com, na portalu www.zagorje.com, u izvanrednom „Kostobranu“ 25.05. na Radio Zlataru te upitom na brojevima telefona organizatora. Reklamni kapaciteti su gotovo popunjeni, a zainteresirani za sponzorstvom se mogu još uvijek obratiti na gore navedene brojeve mobitela radi dogovora.

-Zadnji je čas za prijave, koje smo olakšali stavljanjem prijavnog stola na otvoreno, kod autobusnog kolodvora. O manifestaciji, novitetima, promjenama i ostalim informacijama čitajte na našoj web stranici, na portalu Zagorje.com, u Zagorskom listu i slušajte emisiju „Kostobran“ na radijskim postajama Zlatar, Hrvatsko zagorje Krapina, Stubica i Marija Bistrica.

Iduća emisija, koja kreće najprije na Radio Zlataru ove nedjelje od 12,45, bit će posvećena samo kvalifikacijama- napominje Mario.

Još članaka iz "Sport"

Facebook