Prethodni članak
Sljedeći članak

Luka Korman i Gracija Kačavenda srebrni u mješovitim parovima

U Puli održano Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za kadete


Sjajan uspjeh polučio je kadetski mješoviti par STK Stubaki iz Stubičkih Toplica koji su činili Luka Korman i Gracija Kačavenda. Oni su osvojili srebrnu medalju u vrlo jakoj konkurenciji. U šesnaestini finala s 3:2 izborili su pobjedu protiv kombinacije TIS-a Meter-Jakšić, a istim rezultatom u osmini finalu par Strilčić-Gojković. Prava drama zbila se u četvrtfinalu gdje su u petom setu kod meč lopte za kombinaciju Pule Vale-Miličević kod rezultata 8:10, preokrenuli rezultat na 13:11 i plasirali se u polufinale. Tam ih je dočekao par Majcen-Buić koji je poveo s 2:1, ali su Luka i Gracija još jednom pokazali karakter i slavili s 3:2. U finalu su poraženi od kombinacije Marjanović-Pustaj s 3:0, no i srebro je jako veliki i lijepi uspjeh.
Gracija je s kolegicom Barbarom Čuk igrala u parovim kod kadetkinja gdje su u četvrtfinale poražene od domaćeg para Putigna-Miličević s 3:2. I Barbara je igrala mješoviti par i to s Matom Kurilićem iz Paga. Zaustavljeni su u četvrtfinalu od kombinacije Milak-Benko s 3:1.
U pojedinačnom dijelu natjecanja Barbara Ćuk i Luka Korman zaustavljeni su u osmini finala, dok Tena Bartolić i Gracija Kačavenda nisu uspjeli proći svoje grupe. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook