Prethodni članak
Sljedeći članak

Laureati Dino Čukman i strijelci

Svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša Općine Marija Bistrica za 2022. godinu


Večeras je održana svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša Općine Marija Bistrica za 2022. godinu. Priznanja je najboljima uručio načelnik Općine Marija Bistrica Josip Milički, uz pomoć predsjednika Sportske zajednice Općine Marija Bistrica Borisa Galoića.

Filip Čukman Matija Kruhak Dino Čukman

Najbolji sportaš u seniorskoj konkurenciji za 2022. godinu je ponovno Dino Čukman, član Streljačkog kluba ''Marija Bistrica'', koji je i prošle godine bio županijski prvak u gađanju serijskom zračnom puškom, kao i treći na državnom prvenstvu. Ekipa Streljačkog kluba ''Marija Bistrica'' proglašena je za najbolju seniorsku ekipu, ponajprije zbog naslova prvaka Hrvatske u gađanju serijskom zračnom puškom i osvajanja prvog mjesta u istoj disciplini u Ligi Hrvatske.

Lovro Brezovečki Tomislav Markuš Fran Milošić NK Mladost MB djevojčice

Proglašena je i najbolja kadetska ženska ekipa za prošlu godinu, a to su djevojčice Nogometnog kluba ''Mladost'' MB, koje su lani osvojile drugo mjesto na Međunarodnom turniru u Crikvenici. Dodijeljena su i priznanja za sportske dosege, koji su primili članovi Savate kluba ''Kobra'' Marija Bistrica: seniori Filip Čukman i Matija Kruhak,   junior Lovro Brezovečki, kadetkinja Marta Juras i kadeti Dominik Milošić, Tin Osrečak, Fran Milošić, Tomislav Markuš i Luka Kruhak.

Luka Kruhak Savate klub ''Kobra'' Tin Osrećak Marko Matejaš (SK ''Marija Bistrica'') Dominik Milošić Darko Milošić primio za Martu Juras

Još članaka iz "Sport"

Facebook