Prethodni članak
Sljedeći članak

Kreću prijave za 5. izdanje Mininogometne lige "Gupčev kraj"

Prijave kreću u ponedjeljak 15. studenog, a trajat će sve do 19. studenog


U ponedjeljak 15. studenog kreću prijave za 5. jubilarno izdanje Mininogometne lige "Gupčev kraj", a prijave će trajati sve do 19. studenog. Novo izdanje lige u organizaciji NK Stubica počet će u srijedu 24. studenog u 17,30 sati u sportskoj dvorani u Donjoj Stubici. Liga će se igrati uglavnom srijedom, bit će otvorena za gledatelje, ali uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Nakon što se prošlo izdanje lige nije igralo zbog pandemije korona virusa, organizator se odlučio za novinu, pa će se tako paralelno sa seniorskom ligom igrati i veteranska liga. Nakon ligaškog dijela šest najbolje plasiranih momčadi kreće u play off i borbu za naslov. Veliko finale bit će na rasporedu 5. siječnja 2022. godine.


Posljednji osvajatelj lige u sezoni 2019./2020. je momčad CB Roses bar club iz Oroslavja, koja je u finalu pobijedila momčad Oro-Plast, također iz Oroslavja rezultatom 1:0 uz pogodak Nevena Piškovića, dok je treće mjesto pripalo momčadi SU Zabočki lavovi koja je u utakmici za 3. mjesto savladala momčad Matan promet&Majsecov mlin s čak 5:1.


Mininogometna liga "Gupčev kraj" svakako je jedan od najpoznatijih sportskih događaja tijekom zime u Hrvatskom zagorju, a do sada se u njoj okušalo petstotinjak "haklera" iz 50 momčadi iz cijelog Hrvatskog zagorja.
Zainteresirani se mogu prijaviti za ligu putem Facebook stranice NK Stubica ili na mail: [email protected] . Dodatne informacije mogu se dobiti na broj mobitela 098/902-4342 (Matija Drempetić)
Liga će se i ove godine moći pratiti preko aplikacije MNL Gupčev kraj, a novina je da će od ove godine aplikacija biti dostupna i iPhone korisnicima.

 

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook