Prethodni članak
Sljedeći članak

Krajačić pogodio za pobjedu Mladosti

Na umjetnoj travi u Španskom u pripremnoj utakmici snage odmjerili Brezovica i zabočka Mladost


Na umjetnoj travi u Španskom u pripremnoj utakmici snage odmjerili Brezovica i zabočka Mladost. Bolju igru u polju Zabočani su okrunili pogotkom Nikole Krajačića kojem je asistirao Mislav Martinec za pobjedu od 1:0. Trener Zubić dao je priliku svim raspoloživim snagama, a u kadru je bio i novi napadač, iskusni Christian Borac. Zbog lakših ozljeda u ovoj utakmici nisu nastupili Poljak, Srebačić i Jelenčić.

- Brezovica je županijski ligaš, ali po kvaliteti mogla bi biti u sredini tablice IV. NL-središte Zagreb. Zadovoljan sam i našom igrom i pobjedom. Težili smo posjedu i pas igri, no moram priznati da se i Brezovica pokazala u dobrom svijetlu. Kad nam se u kadar vrati trojac koji je izostao bit ćemo još i bolji - prenio nam je svoje prve dojmove trener Mladosti, Ivan Zubić.

Njegovi puleni bi u srijedu u 17 sati na igralištu s umjetnom travom u Trnju trebali odmjeriti snage s Klanjcem, a potom za vikend u Blatu protiv Trešnjevke.

BREZOVICA - MLADOST 0:1 (strijelac Krajačić).

MLADOST: Mihovilić, Švaljek, Pavić, M. Martinec Vedriš, Deak, Šoštar, Kotarski, Hrastinski, Črnjević, Krajačić. JOŠ SU IGRALI: F. Martinec, Poslek, Mladenović, Jurina, Borac, Hrastinski, Filipec, Smolić, Kahlin. TRENER: Ivan Zubić

Još članaka iz "Sport"

Facebook