Prethodni članak
Sljedeći članak

Košarkaši Zaboka u šest će dana odigrati tri utakmice, od toga dvije u direktnom televizijskom prijenosu

Utakmica sa Splitom odigrat će se sutra, 31. siječnja s početkom u 17 sati uz direktan prijenos na HTV 2.


Pred košarkašima Zaboka je prilično zahtjevnih šest dana u kojima će odigrati tri službene utakmice. Žestoki ritam započinje već sutra kada će Zabok pred kamerama HTV-a u Gradskoj sportskoj dvorani u Zaboku u okviru 20. kola HT Premijer lige dočekati Split, trenutno jednu od najboljih hrvatski košarkaških momčadi. Split je favorit u ovoj utakmici, no Zabočani su puni samopouzdanja nakon tri uzastopne pobjede i učinit će sve da pomrse račune favoritu. Ova utakmica odigrat će se sutra, 31. siječnja s početkom  u 17 sati uz direktan prijenos na HTV 2.

Već u srijedu Zabočani će u četvrtfinalu Kupa Krešimir Ćosić ponovno u svojoj dvorani dočekati Furnir, kojeg su u prošlom kolu uvjerljivo savladali u gostima u Zagrebu, nakon čega je odstupio Vladimir Krstić. Bez obzira na to što Zabok ove sezone ima 2-0 s Furnirom, bit će ovo još jedan težak zadatak za momčad trenera Ivana Tomasa. Zabok i Furnir za plasman u polufinale kupa Krešimir Ćosić borit će se u srijedu 3. veljače s početkom u 18.30 sati.

Samo dva dana kasnije u petak Zabok je domaćin Šibenki u 21. kolu HT Premijer lige. Šibenčani su tijesno slavili jesenas u prvenstvu, Zabočani su uzvratili uvjerljivo u osmini finala Kupa krajem prosinca.  Ova bi utakmica mogla na kraju odlučivati i u poziciji koja vodi u play off. Zabok i Šibenka odmjerit će snage 5. veljače s početkom u 18 sati uz direktan prijenos na  Arena Sportu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook