Prethodni članak
Sljedeći članak

Klanjec starta protiv Prečkog


Nakon jesenskog dijela prvenstva Klanjec je ostao bez dva vrlo važna igrača. "Fantazista" Jakov Drčić otišao je u zabočku Mladost, a vrijedni Valentino Vrabec koji je krpao mnoge rupe nastavit će karijeru u NK Pušča. Novi član Klanjca postao je Matija Biruš, a u sastav su se vratili bivši igrači Luka Bogović, Antonio Zgorelec i Karlo Sušec.

-Ne moram ni naglašavati koliko nam je značio Jakov Drčić. Nakon njegovog odlaska morali smo promijeniti sustav igre. Biruš se za sada pokazao kao istinsko pojačanje. Hvala Upravi što nam je omogućili mini-pripreme u Novom Vinodolskom - govori nam Dragutin Tomašković, trener Klanjca.

Seriju pripremnih utakmica Klanjec je otvorio s dvije utakmice protiv Croatia iz Hrastje u kojima je ostvario pobjedu i poraz. U Novom Vinodolskom Klanjčani su igrali protiv Ogulina i Vinodola i pretrpjeli dva poraza, a nakon toga su poraženi od Zagorca VT i Brežica 1919.

-Rezultati u pripremnim utakmicama nisu dobri, ali za sada nas to ne zabrinjava. Imamo još tjedana dana rada i sezonu ćemo dočekati spremni - ističe Tomašković.

A prva prepreka bit će im ove nedjelje Prečko.

-Na početku ove sezone remizirali smo kod njih u gostima na umjetnoj travi. Moramo biti čvrsti i vjerovati u sebe. Samo tako možemo izboriti pobjedu u ovom dvoboju. Što se tiče nastavka prvenstva zadovoljilo bi me da na proljeće osvojimo 20 bodova. Pred kraj smo nesretno prosuli neke bodove, nadam se da ćemo biti bolji u nastavku - završio je Tomašković.

Još članaka iz "Sport"

Facebook