Prethodni članak
Sljedeći članak

Ivica Jelenčić nakon 15 godina više nije čelni čovjek zabočkog sporta, poznat njegov nasljednik

Održana Izborna skupština Sportske zajednice Grada Zaboka


Nakon 15 godina predanog i kvalitetnog rada Ivica Jelenčić nije tražio još jedan mandat na čelu Sportske zajednice Grada Zaboka, već se odlučio povući u zasluženu mirovinu. Njegovu eru obilježio je vrlo kvalitetan rad i SZGZ je u vrijeme njegova mandata postavila zaista visoke standarde rada. Za to su ga Skupštinari nagradili pljeskom. Novi predsjednik Sportske zajednice Grada Zaboka je Nenad Borovčak, član I. O. rukometnog kluba Zabok koji je vrlo aktivan i u veteranima NK Mladost Zabok. On je bio i jedini kandidat, a prije isticanja kandidature skupio je 17 potpisa Skupštinara.

Ivica Jelenčić i Nenad Borovčak

Na samoj Skupštini prisustvovalo je 29 od 39 članova Skupštine, koji su Borovčaka javnim glasanjem jednoglasno izabrali za novog predsjednika. Novi dopredsjednik je Branko Sadaić, a uz njih dvojicu u Izvršnom odboru će participirati Ozren Hanžek, Tomica Turk, Matija Grabrovečki, Oliver Vranić i Sandra Turković. U Nadzorni odbor odabrani su Ivica Vrdoljak (predsjednik), Dušan Ostojić i Vladimir Huis, a njihovi zamjenici su Nikola Herceg, Tomislav Žigman i Martin Goluban. Svi oni također su potvrđeni jednoglasno. Ulogu tajnika i dalje će obavljati Ivica Vrančić. 

Nenad Borovčak

Novi predsjednik zahvalio je dosadašnjem predsjedniku na kvalitetnom radu, a kao osnovni zadatak dao si je za cilj sa svojim suradnicima i u suradnji s Gradom Zabok izraditi strategiju zabočkog sporta. Pred novim predsjednikom već su zahtjevni zadaci oko izrade proračuna i organizacije Izbora najboljih sportaša. Uz brigu za najveću i najkvalitetniju sportsku obitelj u Hrvatskom zagorju, očekuje ga i upravljanje Gradskom sportskom dvoranom. Nimalo laki zadaci, no Borovčak je mlad, uporan i ambiciozan čovjek i želimo mu od srca da bude uspješan na ovoj zahtjevnoj funkciji.

Nenad Borovčak i Branko Sadaić

Još članaka iz "Sport"

Facebook