Prethodni članak
Sljedeći članak

Helena Dinjar predvodila Olimp u Sisku

U Sisku održan 2. HPS kadetski plivački Grand prix ''1. PKSJ Grand Prix''


U organizaciji PK Sisak JANAF u Sisku je održan 2. HPS kadetski plivački  Grand prix „1. PKSJ Grand Prix“. Pravo nastupa imale su plivačice rođene 2010., 2011. i 2012. godine, dok je u konkurenciji plivača nastup bio dozvoljen dječacima rođenima 2009., 2010. i 2011. godine. Sva godišta bila su smještena u kategoriju kadeta.

Pod vodstvom trenera Nikole Ivekovića i Ivana Kukolje u Sisku je nastupilo osmero plivačica i plivača PK Olimp Zabok: Helena Dinjar, Lea Majdak, Vita Galac, Sara Pospiš, Borna Semenić, Fran Iveković, Luka Iveković i Dominik Šamec.

PK Olimp u Sisku je predvodila Helena Dinjar. Ona je osvojila srebro na 800 slobodno, na 200 leđno bila je četvrta, na 200 slobodno peta, dok je na 400 slobodno i 100 leđno osvojila šesta mjesta. Helena je tako potvrdila svoje norme za odlazak na kadetsko Prvenstvo Hrvatske koje će se održati u Šibeniku sredinom veljače.

Od ostalih rezultata valja istaći deveta mjesta ženske štafete na 4x50 mješovito, a isti rezultat u istoj disciplini postignula je i muška štafeta. Kadetkinje su nastupile u sastavu: Helena Dinjar, Sara Pospiš, Vita Galac i Lea Majdak, a kadeti  u sastavu: Fran Iveković, Luka Iveković, Borna Semenić i Dominik Šamec.

Još članaka iz "Sport"

Facebook