Prethodni članak
Sljedeći članak

Helena Dinjar predvodila Olimp

Na bazenskom kompleksu Svetice u Zagrebu održan 18. "Festival plivanja"


U organizaciji PK Dubrava na bazenskom kompleksu Svetice održan je 18. "Festival plivanja". Ovo je natjecanje sastavni dio kadetskog Grand prixa HPS-a. Pod vodstvom trenera Nikole Ivekovića na ovom je plivačkom natjecanju nastupilo i osmero plivača i plivačica Olimpa: Helena Dinjar, Lea Majdak, Petra Pečnik, Vita Galac, Sara Pospiš, Borna Semenić, Fran Iveković i Luka Iveković.

Ženski dio ekipe ovog puta je bio uspješniji Helena Dinjar je na 200 slobodno zauzela ukupno 9. mjesto, a uspjela je i ostvariti  norme za Prvenstvo Hrvatske na 200 slobodno, 200 mješovito i 100 leđno. Odlično se snašla i Vita Galac koja je plivala u konkurenciji sa 2 godine starijim plivačicama, no gledajući svoje godište bila je uvjerljivo najbolja.  Viti je malo nedostajalo da otpliva A normu na 200 slobodno koja bi ju odvela na Prvenstvo Hrvatske, no vjerujemo da će to uspjeti već na idućem natjecanju.

Svi plivači i plivačice Olimpa popravili su svoja najbolja vremena i pokazali su odličan napredak, što će im biti dobar temelj za nastavak sezone.

Još članaka iz "Sport"

Facebook