Prethodni članak
Sljedeći članak

Helena Beljak, najbolja seniorka!

U Čakovcu održano PH u Savateu disciplina assaut za juniore i seniore


U Čakovcu je održano prvenstvo Hrvatske u savateu – disciplina Assaut  - za juniore i seniore koje je ujedno bilo, kako je naglasio Predrag Šimunac predsjednik Hrvatskog savate saveza, i izborno natjecanje za reprezentaciju koja će nastupiti  na Europskom prvenstvu koje se od 31. kolovoza do 2. rujna održava u Rugvici.  Na prvenstvu je nastupilo 75 boraca iz 11 klubova među kojima su bili i borci Savate kluba Stubica, savate kluba Kobra iz Marije Bistrice i Đidara iz Zaboka koji su postigli dobre rezultate.

Tako je Savate klub Stubica osvojio slijedeća mjesta: Lovro Lacković-drugo mjesto do 48 kg (junior); Davor Fišter -3 mjesto do 60 kg (junior), Mateo Knezović 3. mjesto do 75 kg (junior), Danijel Kruljec 3. mjesto do 80 kg. (senior), Zdenko Mirt-3.mjesto +85 kg (senior), Dario Boroša 1. mjesto do 70kg (senior), Helena Beljak 1. mjesto do 48 kg (seniorka), ona je ujedno proglašena za najbolju seniorku na prvenstvu.

Marko Bulek 3. mjesto do 65 kg (junior), Davor Peštaj 2 mjesto do 70 kg.(junior).

Savate kluba Kobra Marija Bistrica nastupila je na Prvenstvu Hrvatske sa dva svoja borca i oba su osvojili medalje.  Dominik Milošić u kategoriji juniora do 65 kilograma srebrnu medalju i Filip Čukman u kategoriji seniora do 75 kg srebrnu medalju.

U poretku klubova Stubica je zauzela peto, Kobra osmo a Đidara jedanaesto mjesto.

Još članaka iz "Sport"

Facebook