Prethodni članak
Sljedeći članak

'Laganica' za kraj povijesne sezone

Odbojka, 4. HOL sjever: 22. kolo: Bedex 2 – Ludbreg 2 3:0


Proteklog vikenda u 4. HOL sjever, na rasporedu je bilo posljednje 22. kolo. Vodeći Bedex 2 sve je dvojbe oko naslova riješio već u 21. kolu kada je bio uvjerljiv protiv Štrigove 2, jedne od dvije ekipe, koje su se borile ne bi li ugrozile Bedex 2.

Druga ekipa iz te priče je Ludbreg 2, koji je u zadnjem kolu bio gost u Bedekovčini. No, oba rezultata u zadnja dva kola, pokazuju da su spomenute ekipe samo uvjetno rečeno bile konkurencija Bedexu 2. Jer nakon sigurne pobjede protiv Štrigove 2, sada je stigla jednako tako uvjerljiva pobjeda i protiv Ludbrega 2. Oslobođene bilo kakve nervoze oko borbe za naslov, a svakako sa motivom da se 'povijesna' sezona zaključi pobjedom, domaće su odbojkašice već u prvom setu stigle do uvjerljivih 25:12.

No, nakon toga još su više pojačale tempo, drugi set riješile sa 25:7, a treći sa pomalo nevjerojatnih 25:4. Tako je samo potvrđen naslov sa 60 osvojenih bodova.

Za Bedex 2 igrale su: Ema Jambrek (K), Ema Ocvirek, Laura Mrkoci, Marta Vurnek, Nika Granc, Eva Špiljak, Daria Ban, Gabriela Vurnek, Petra Vračević, Lorena Mikulec i Dorotea Prančić, trenerica Ivana Čehulić. Ovom titulom Bedex 2 se priključio Bedexu 1, koji je već ranije osovjio naslov u 3. HOL sjever, ligi u kojoj će slijedeće sezone igrati upravo Bedex 2, dok Bedex 1 odlazi u 2. HOL. Veliki je to uspjeh odbojke u Bedekovčini u definitivno povijesnoj sezoni, koja može donijeti  još veći procvat odbojke u Bedekovčini, kao jednom od dva centra ovog sporta u Zagorju. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook