Prethodni članak
Sljedeći članak

FOTO: Evo tko je osvojio prvi naslov

Odigran je prvi Malonogometni turnir Janine


U petak i subotu 5. i 6. srpnja odigran je prvi Malonogometni turnir ''Janine 2024'' u Loboru, na asfaltnom igralištu OŠ Franje Horvata Kiša u Loboru.  

Prijavilo se 15 ekipa, koje su razigravale kroz četiri skupine, a po prve dvije ekipe izborile su nastup u četvrtfinalu. Iz skupine A to su bile ekipe CB Down Town i Rudar i prijatelji, iz skupine B Siketić gradnja i Strojević Kuharić, iz skupine C DVD Donja Šemnica i Obrt Čisto, te iz skupine D Iskra Lobor i Lakirnica Androić.

Nakon toga krenule su utakmice na ispadanje, a već su četvrtfinala ponudila neizvjesne utakmice. Najsigurnije je do polufinala stigla Iskra Lobor, koja je sa 3:0 pobijedila Obrt Čisto. CB Down Town je sa 3:2 bio bolji od ekipe Strojević Kuharić, dok je Siketić gradnja sa 2:1 svladala ekipu Rudar i prijatelji. DVD Donja Šemnica i Lakirnica Androić odigrali su 2:2, a nakon penala sa 7:6 dalje je prošla ekipa DVD Donja Šemnica.

Polufinala se prošla bez prevelikih uzbuđenja. DVD Donja Šemnica je sa 3:1 svladao CB Down Town, dok je Iskra Lobor sa 5:0 bila bolje od Siketić gradnje. Siketić gradnja je sa 1:0 na penal u utakmici za treće mjesto pobijedila  CB Down Town, a penali su odlučili i veliko finale. Nakon 1:1, na penale je sa 3:2 pobjedu odnio DVD Donja Šemnica, pa je tako Iskra Lobor završila na drugom mjestu.

Za pobjedničku ekipu igrali su: Dejan Poljak, Jan Per, Kristijan Švenda, Ivan Bobek, Matija Šalković, Stjepan Šalković, Romeo Vincelj, Nikola Vinceljak, Stjepan Šalković, Marko Goričan, Juraj Leško i Antonio Žunar.

Proglašeni su i nagrađeni najbolji pojedinci. Najbolji strijelac bio je Matija Črnjević iz ekipe Iskra Lobor, dok najbolji igrač Kristijan Švenda i najbolji golman Juraj Leško dolaze iz pobjedničke ekipe DVD Donja Šemnica. Pehare su dodijelili načelnica Općine Lobor Ljubica Jembrih i predsjednik NK Lobor Krunoslav Gočen. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook