Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorski kickboxing klubovi rasturili u Popovači!


Jučer je u Popovači je održan kickboxing turnir „Moslavac Open 2024“. Sudjelovalo je 235 natjecatelja sa 309 startova iz 32 kluba i 4 države.

Zmaj iz Bedekovčine nastupio je sa 6 natjecatelja u 12 startova osvojio 7 zlata 2 srebra i 3 bronce. Prva mjesta i zlatne medalje osvojili su: Daniel Car, Iva Bingula i Marija – Antoaneta Hranić koji su osvojili po dvije zlatne medalje dok je jednu osvojila Kiara Bratković.

Druga mjesta i srebrne medalje pripale su Nicol Papeš i Karlu Baši dok su treća mjesta i brončane medalje osvojili Kiara Bratković, Nicol Papeš i Karlo Baša.

Po sveukupnoj uspješnosti Zmaj iz Bedekovčine u konkurenciji 32 kluba zauzeo je visoko četvrto mjesto, a istovremeno su i najbolji klub natjecanja u light contactu i u kick lightu. Njihov član Daniel Car je proglašen najboljim borcem kupa u light contactu.

Kickboxing klub Krapina sudjelovao je sa 16 članova koje su vodili treneri Kristijan Kunštek, Jelena Škrnjug i Silvija Hršak. Članovi krapinskog kluba postigli su dobre rezultate te je tako prvo mjesto i zlatnu medalju u kick lightu do 42kg među mlađim kadetkinjama osvojila je Katarina Jug.

Druga mjesta mjesta osvojili su Ines Petanjko do 55 kg u light contactu među juniorkama, Josip Varjačić do 52 kg u light contactu kod starijih kadeta, Luka Čuček do 33 kg djeca, Antonela Kunštek do 36 kg point fighting djeca, Magdalena Cesarec do 27 kg u point fighting mlađe kadetkinje, Elena Špoljar do 60 kg light contact starije kadetkinje.

Treće mjesto i broncu osvojili su Stjepan Jug do 27 kg u point fightingu u kategoriji djece, Luka Čuček do 30 kg u point fightingu djeca, Filip Horvat do 33 kg u point fightingu djeca, Lana Škrnjug i Antonela Kunštek do 33 kg point fighting djeca, Lana Škrnjug i Adela Kunštek do 36 kg point fighting djeca, Jakov Varjačić do 32 kg point fighting mlađi kadeti, Luka Štrok i Artem Shevchenko do 37 kg point fighting mlađi kadeti, Patrik Varjačić do 42 kg point fighting stariji kadeti, Josip Varjačić do 52 kg point fighting stariji kadeti, Lana Jančin do 42 kg point fighting starije kadetkinje.

Članovi kickboxing kluba NINJA Zabok također su se predstavili u lijepom svijetlu i to: Lada Vukić mlađa kadetkinja u kategoriji mlađih kadetkinja do 47kg osvojila je dva prva mjesta i to u Point Fight disciplini i Kick light. Martin Pušek također se istaknuo i to u kategoriji starijih kadeta do +69kg u disciplini Point Fight osvojio 2.mjesto,srebrnu medalju, a u disciplini Kick Light osvojio je 3.mjesto, brončanu medalju.

Kickboxing klub "Bušido" iz Sv. Križa Začretja nastupio je s 5 natjecatelja i osvojio 4 medalje. U disciplini point fighting u skupini mlađih kadeta Hana Mikulec do 37 kg osvaja 3. mjesto, Manuela Mladić do 30 kg osvaja 3. mjesto i Antonio Buzuk do 42 kg 3. mjesto. U skupini starijih kadeta Karla Kučko do 55.kg 5. mjesto, a u disciplini light contact u skupini starijih kadeta Iris Buzuk do 65 kg osvaja 3. mjesto.

Još članaka iz "Sport"

Facebook