Prethodni članak
Sljedeći članak

Droptica i ljetni teniski kamp u Termama Tuhelj oduševili klince!


Priča o Droptici, koja se bavi sportskom podukom te organiziranjem i vođenjem sportskih natjecanja i događaja, započela je krajem 2023. godine kao produkt višegodišnje ljubavi prema tenisu i radu s djecom. Budući da u današnje doba interneta, televizije i raznih ostalih čimbenika zbog kojih se djeca danas sve manje kreću i bave sportom, Droptica je odlučila pokrenuti projekt u kojem su joj pomogle i Terme Tuhelj pa su od 23. do 27. lipnja održale ljetni, teniski kamp u kojem je sudjelovalo čak 48 polaznika_ica iz cijelog Zagorja, što je bio i maksimalan mogući broj.

- Presretni smo što je broj polaznika bio upravo taj kojeg smo priželjkivali kao najvišu granicu. Vizija kampa bila je omogućiti djeci iz svih krajeva Zagorja da mogu zajedno trenirati bez obzira iz kojeg kluba dolaze, igrati i zabavljati se te najviše od svega da mogu steći nova iskustva i prijateljstva. Dojmovi djece i roditelja su odlični te su neka djeca već iskazala želju za sudjelovanjem sljedeće godine. U budućnosti ćemo svakako nastaviti sa ovim projektom, štoviše, u planu imamo još nekoliko različitih projekata a koji će svi biti usmjereni na djecu – ispričao nam je Ivan Mihovilić, vlasnik Droptice, voditelj teniskog kampa i učitelj tenisa.

Dodaje kako su djeca u pet dana uz teniski dio programa, vrijeme provela u zabavnim igrama koja uključuju i druge sportove, uživancija je bila i na kupanju, kreativnim društvenim igrama te završnom turniru za sve polaznike, a sve pod budnim okom trenerske ekipe bez kojih ovaj kamp ne bi bio ni približno uspješan, a to su: učitelj tenisa Matija Pišković, međunarodna Gptca level C licenca Vedran Gorupec, magistar kineziologije sa b licencom Filip Sinković, profesor kineziologije Dario Zagvozda, student kineziologije 5. godine, smjer tenis, Filip Glumpak. U pomoći oko provedbe kampa sudjelovali su i Ivan Pogačić i Paola Klemar.

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook