Prethodni članak
Sljedeći članak

Dinamo odnio sva tri boda iz Mača

3. NL – centar A: 27. kolo: Gaj Mače – Dinamo Odranski Obrež 0:3

  • SPORT 25.4_NOGOMET 3. NL CENTAR DINAMO ODNIO SVA TRI BODA IZ MAČA Mario Brlečić .JPG

    Mario Brlečić


Nakon što su odgodili utakmicu 26. kola, nakon dva tjedna pauze nogometaši Gaja, u 27. kolu 3. NL centar dočekali su Dinamo iz Odranskog Obreža. U utakmicu su ušli kao favoriti, s obzirom na dobre zadnje rezultate, a i položaj na ljestvici, jer je Gaj u sigurnoj sredini, a Dinamo se bori za opstanak. No, jasno je da u ovoj ligi svatko svakoga može iznenaditi u jednoj utakmici, pa je tako baš u ovom kolu predzadnja Sava Strmec u gostima iznenadila vodeći Karlovac. A Gaj i Dinamo su pak odigrali jednu utakmicu u kojoj će možda krajnji rezultat i zavarati, no ne može se reći da je pobjeda gostiju nezaslužena. Oni su svoje prilike iskoristili i to sa prilično velikom učinkovitošću, zabivši tri gola iz praktičko četiri udarca. Prva je prilika bila na domaćoj strani, nakon kornera Tomas Vukadin je dobro pucao, ali je sa crte netko od gostiju očistio. A Dinamo je pak svoju prvu priliku pretvorio u gol i to u 22. minuti. Dino Postonjski je izgubio jednu loptu na centru, koja odmah odlazi na bok, nakon čega je uslijedio ubačaj na drugu stativu gdje je glavom precizan Bara Ndao za 0:1. Tim se rezultatom otišlo na odmor. U nastavku, već u 46. minuti gosti dolaze do 0:2. Lopta je ubačena iz slobodnjaka s lijeve strane na drugu stativu, preletjela je gužvu, a na drugoj stativi Darko Vučić je pogodio za 0:2. Gaj je imao inicijativu i mogao se u utakmicu vratiti u 60. minuti, kada je Tomislav Haramustek probio lijevu stranu, ubacio na drugu stranu, gdje je na loptu naišao Dino Cvrtila, ali ju nije primio kvalitetno pa mu bježi i prilika propada. Nakon toga iz prekida je pao i treći gol, u 64. minuti. Lopta je ubačena iz slobodnjaka sa polu-distance, a najbolje se snašao Lovro Šimić i pogodio za konačnih 0:3. U 80. minuti Vukadin se našao u kaznenom prostoru i pada nakon duela, ali sudac nije pokazao na kazneni udarac. Na kraju pobjeda Dinama u utakmicu u kojoj je po Gaj rezultat lošiji od igre.

3. NL – centar, 27. kolo

GAJ MAČE – DINAMO (OO) 0:3 (0:1)

SUCI: Kokot, Matić, Mrkoci    GLEDATELJA: 100

STRIJELCI: 0:1 Ndao 22', 0:1 Vučić 46', 0:3 Šimić 64'

GAJ: Tor, Deak (46' Tepšić), Vukadin, Postonjski, Haramustek, Šaban, Gajski (46' Krpanec), Baneković (46' Sedak), Mazalović, Pranjić (46' Cvrtila), Josipović (77' Brlečić); trener: Marijan Glavica.

DINAMO (OO): Šolčić, Halama, Batinić, Vučić (90+ Dude), Ndao (90' Pleša), Kasumović, Vedriš, Bencetić (89' Fabijanec), Adamić, Šimić, Pršir; trener: Tadija Bekavac

Još članaka iz "Sport"

Facebook